FADERE (Federația Asociațiilor de Români din Europa) face un apel urgent către Guvernul României pentru a interveni și a facilita evacuarea imediată a cetățenilor români aflați în Fâșia Gaza.

 

În acest moment, peste 300 de cetățeni români se confruntă cu o situație extrem de periculoasă din cauza intensificării conflictelor din regiune. Armata israeliană este pregătită si poate intra în orice moment în Fâșia Gaza, ceea ce ar putea amplifica considerabil pericolul pentru civili.

 

De asemenea, credem că informația conform căreia Egiptul urmează să deschidă granița cu Fâșia Gaza, va fi  o oportunitate irepetabilă de evacuare pentru cetățenii români din zonă. În acest context, este de o importanță critică ca Guvernul României să inițieze demersurile necesare pentru extragerea acestor cetățeni și aducerea lor în siguranță în țară. Fiecare țară occidentală își negociază individaul evacuarea cetățenilor ei.

 

FADERE dorește să exprime recunoștința și aprecierea sa față de modul în care celula de criză a Ministerului Afacerilor Externe și Ambasada României din Israel au gestionat până acum evacuarea românilor din zonă.

 

În plus, FADERE face un apel direct către cetățenii români care mai sunt încă în Fâșia Gaza. Vă rugăm să vă puneți în contact urgent cu Consulatul României din Israel folosind numărul de telefon de urgență disponibil. Lăsați-vă datele de contact pentru a putea fi informați cu privire la momentul exact al evacuării. Acesta este un moment crucial în care este esențial să profitați de oportunitatea de a fi extrasi în siguranță.

 

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați: 0034 60 60 60 660, [email protected]

Daniel Tecu Președinte, FADERE – Federatia Asociatiilor de romani din Europa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here