București,  mai 2022 – River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare.

 

Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și excelență academică care începe în educația timpurie a copiilor și poate continua până la programele de doctorat din cadrul universităților SEK. Toate cele 26 de centre educative SEK sunt recunoscute oficial în cele 17 țări în care activează, au infrastructură educațională modernă și echipe de predare de primă clasă.

 

Spațiul închiriat în Sema Parc se află într-una dintre clădirile existente, complet modernizată și autorizată, cu acces direct în Splaiul Independenței și are o suprafață interioară de 2.553 de metri pătrați, dispusă pe două nivele, precum și alți 4.162 de metri pătrați de curte interioară, cu spații verzi și posibilități de amenajare în acord cu cerințele și nevoile unei unități de învățământ.  Clădirea, care se află la câteva minute de Opera Română și Palatul Parlamentului și care acces la mijloace de transport în comun, permite nu doar organizarea fluxului educațional curent, dar și extinderea ulterioară, de la programa de grădiniță și școală primară, către învățământul gimnazial și liceal.

 

Grădinița și școala primară SEK Bucharest International School își deschid porțile în septembrie 2022, iar înscrierile se fac începând cu data de 3 mai. Părinții interesați pot programa o întâlnire cu conducerea școlii accesând https://sekbucuresti.ro/admissions/admission-criteria/ sau la  adresa de email [email protected]. Locurile sunt limitate, cu prioritate pentru cei care lucrează sau vor locui în Sema Parc.

 

În calitate de educatori, misiunea noastră principală este să aducem inspirație, cunoștințe și inovație pentru fiecare dintre elevii  noștri, pentru a-i forma să-și atingă potențialul și prin activitatea academică. Prin programe dinamice, ne străduim să dezvoltăm indivizi cu puternice calități colaborative, comunicative, morale și creative, cu pasiune pentru învățare pe tot parcursul vieții. Pentru că locul în care ne vom desfășura activitatea educațională este esential să fie în acord cu valorile noastre, am ales să ne deschidem școala în Sema Parc, într-o clădire care are de la prima vedere aerul unei școli cu tradiție. Ne vom deschide porțile în luna septembrie cu programe de grădiniță și școală primară, iar pe măsură ce elevii noștri vor crește, ne vom extinde oferta academică la învățământul gimnazial și liceal”- declară Alina Pele, Director al SEK Bucharest International School.

 

„O școală în Sema Parc este ceea ce ne-am dorit din primul moment în care ne-am anunțat intențiile de dezvoltare a acestui proiect. Faptul de a fi fost alegerea celor de la SEK Bucharest International School – o școală internațională, cu puternică tradiție, este o confirmare a faptului că potențialul acestui loc este extraordinar, pentru a crește și dezvolta o comunitate în adevăratul sens al cuvântului. Suntem încântați că vom avea o funcțiune atât de importantă, cum este cea educațională, pentru comunitatea din Sema Parc. Suntem convinși că beneficiul va fi substanțial pentru întreaga zonă a orașului.” – a declarat Ioana Mușat, Lease Manager la River Development.

 

„Găsirea unei clădiri potrivite în zona centrală a Bucureștiului pentru o școală privată, care pune accentul atât pe educație, cât și pe spațiu verde și libertatea de mișcare, a reprezentat o provocare pentru colegul nostru Bogdan Caraman, care a asistat SEK Bucharest International School în alegerea primei lor locații din România. Împreună cu echipa River Development, dezvoltatorul proiectului Sema Parc, am găsit cea mai potrivită soluție. Credem că astfel zona de centru-vest a Bucureștiului va beneficia începând din acest an de o alternativă educațională valoroasă, atât pentru cei ce lucrează în al doilea pol de spații de birouri ca mărime din București, cât și pentru locuitorii sectoarelor 5 și 6, unele dintre cele mai populate sectoare ale capitalei.” – a adăugat Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting | CORFAC International

 

Despre River Development

River Development este un investitor și dezvoltator imobiliar cu capital românesc, cu activitate de peste 15 ani pe piața locală, susținut de o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în planificarea, dezvoltarea și gestionarea proiectelor imobiliare de mare anvergură. River Development dezvoltă două dintre marile proiecte de reconversie urbană ale capitalei:  Sema Parc – situat pe Splaiul Independentei – cca. 1.000.000 mp GBA și The Light – situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, cca. 150.000 mp GBA. Ambele sunt situate în zona central-vestică a capitalei și se află în diferite stadii de dezvoltare.

River Develoment are in portofoliu peste 150.000 mp de spatii de birouri si a livrat in ultimii trei ani peste 38.000 de metri patrati de cladiri noi clasa A, in cadrul proiectului Sema Parc, prin cele trei cladiri clasa A – Bruxelles, Paris si Berlin. Clădirile London și Oslo se află în curs de recepționare și vor adăuga încă 31.500 mp (GLA) de birouri clasa A în zona central-vestică a orașului.

Ca parte a celui de-al doilea proiect de portofoliu – The Light, River Development a livrat deja prima fază – The Light One, o clădire de birouri de clasă A cu o suprafață închiriabilă de 21.653 mp și se află în proces de avizare și autorizare a celei de-a doua clădiri – The Light Two, de asemenea de clasă A și cu o suprafață închiriabilă de 28.589 mp, cu termen de execuție și livrare Q2 2024.

Toate proiectele recent dezvoltate sau în construcție sunt certificate după standardele Breeam pentru clădiri verzi, cu ratingul Excellent.

 

 

 

Despre SEK BUCHAREST INTERNATIONAL SCHOOL

SEK Bucharest International School este o școală privată de anvergură internațională unde toți copiii beneficiază de programe educaţionale îmbunătăţite continuu, în limbile engleză, spaniolă și română. SEK Bucharest International School face parte din organizația International Education Systems (IES) și oferă elevilor diplome recunoscute la nivel european.

Înființate în 1892, școlile internaționale SEK sunt locuri în care inovația și conducerea pedagogică sunt combinate cu tradiția și istoria pentru a oferi programe educaționale unice. Elevii din școlile SEK își dezvoltă valori și abilități mult mai profunde și de durată: toleranță, dreptate, spirit civic, empatie, conștiință de sine și dorința de dezvoltare și respect pentru mediul înconjurător.

Pentru mai multe detalii, accesați: https://sekbucharest.ro

 

Despre ESOP Consulting | CORFAC International

ESOP este una dintre companiile de referință în piața imobiliară din România, numărându-se în rândul primelor 10 companii specializate în segmentul comercial al pieței.

Din 2013, ESOP este membru afiliat al CORFAC International – Corporate Facility Advisors – o alianță de companii imobiliare antreprenoriale angajate să ofere servicii de calitate la nivel local, național și internațional. CORFAC International oferă servicii imobiliare cu o acoperire în 61 de locații din America de Nord și în peste 24  in alte  țări pe plan internațional. În cifre – peste 8.500 de tranzacții anual, cuprinzând 55 mil mp și evaluate la peste 5,2 miliarde dolari.CORFAC este recomandată de către clienți prin atitudinea antreprenorială a membrilor săi, reflectată într-un nivelul ridicat de implicare și personalizare a soluțiilor pentru parteneri. De-a lungul timpului, membri CORFAC  au asistat companii precum Amazon, Boeing, FedEx, General Electric, General Motors si McDonalds.

Cu peste 20 ani de experiență și una dintre cele mai mari echipe de consultanți pe segmentul spațiilor de birouri si a spatiilor industriale, ESOP a tranzacționat în ultimii 3 ani peste 120.000 mp spații de birouri si industriale. Printre clienții care au ales serviciile ESOP de-a lungul timpului se numără companii importante precum: HARMAN Romania, HELLA Romania, IPSOS Interactive Services, Konica Minolta, Lugera & Makler, ENEL, Alcedo, Sygenta, SNC Lavalin, 1 and 1 Romania, Asseco etc.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here