București, 28 Noiembrie 2018. Star Storage, furnizor global de tehnologie care dezvoltă și livrează soluții performante pentru protecția și managementul informațiilor, a lansat o nouă versiune a produsului SEAL care permite clienților maximizarea valorii investițiilor făcute în suita Microsoft Office / Office 365. Prin integrarea directă cu SEAL, fișierele Microsoft Office se pot salva direct din interfața Microsoft Outlook pentru o protecție completă și pentru utilizarea acestora în procese de business.

În plus, noua versiune SEAL oferă capabilități noi referitoare la arhivarea e-mail-urilor direct din interfața Microsoft Outlook pentru o gestiune unificată a informațiilor cu impact în minimizarea costurilor operaționale, reducerea riscurilor legate de conformitate și creșterea productivității echipei.

Astfel, utilizatorii SEAL pot arhiva în siguranță conținutul de tip e-mail din Outlook (e-mail-uri simple sau cu atașamente, dar și atașamente separat de e-mail) sau documente Microsoft Word, permițând astfel utilizatorilor declararea email-urilor ca înregistrări de afaceri, arhivarea acestora pentru păstrarea conform politicilor și reglementărilor interne și folosirea lor ulterioară în procesele de business.

Prin exportul documentelor direct din Microsoft Word procesele de business bazate pe documente sunt eficientizate, documentele putând fi ulterior accesate și utilizate facil în contextul fluxurilor de lucru. Mai mult, salvarea lor într-o arhivă unificată la nivel de organizație permite regăsirea rapidă, conduce la reducerea gradului de expunere a companiei și asigură respectarea reglementărilor interne și externe prin procese permanent auditabile.

“Îmbunătățim constant funcționalitățile SEAL, pentru că ne dorim să răspundem la cât mai multe dintre nevoile clienților noștri, atât cele care țin de conformitate cât și cele care țin de productivitate. Valoarea de business reală ține de utilizarea informației ca parte din procesele de afaceri derulate zilnic, nu este suficientă doar deținerea și protejarea acestor informații.

Noua versiune SEAL se integrează direct cu interfața Microsoft Outlook și Microsoft Word, oferind utilizatorilor acces instant la e-mail-urile arhivate fără a afecta editarea, transmitea sau mutarea acestora în alte foldere împreună cu atașamentele asociate.

Acum organizațiile au o cale rapidă pentru a gestiona în mod unitar conținutul nestructurat, cu un set unic de reguli de retenție, clasificare (inclusiv în conformitate cu reglementările GDPR) și eliminare a duplicatelor atât pentru documentele și email-urile gestionate local cu Microsoft Word, Microsoft Outlook și SharePoint, cât și cele gestionate în cloud prin intermediul Office 365.”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.

Prin funcționalitățile avansate de gestiune a metadatelor, precum și de căutare / regăsire incluse, gestionarea și utilizarea la maxim a conținutului nestructurat este mai simplă ca niciodată. Criterii complexe de căutare, perspective multiple de organizare și vizualizare, colecții de documente pentru partajare securizată pot fi construite rapid direct de către utilizatorii de business, fără intervenția personalului IT.

Astfel, la nivel de organizație, clientul beneficiază nu doar de protecția înregistrărilor electronice, reutilizarea informației digitale, partajarea în siguranță a înregistrărilor electronice, ci și de conformitatea cu prevederile legale și GDPR.

Mai multe detalii despre SEAL pe www.seal-online.com

Despre Star Storage

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvoltă și livrează soluții moderne de protecție și management al informațiior pentru organizații publice și private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 18 ani de experiență în domeniu și un portofoliu cu peste 500 de clienți de pe 4 continente, în industrii precum financiar-bancar, telecom, producție, utilități sau administrație publică, compania joacă un rol cheie în parcusul către transformarea digitală, mobilitate și cloud a organizațiilor de orice dimensiune.

www.star-storage.ro