AMCOR vă invită să participați la o nouă sesiune de certificare internațională CMC

AMCOR ( organizează pe data de 21 mai 2018, o nouă sesiune de certificare și recertificare internațională CMC la care vor putea participa toți consultanții în management din România care îndeplinesc condițiile de certificare impuse de ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes).

Ce reprezintă CMC ()?

Standardul CMC, dezvoltat și promovat de-a lungul a 30 de ani de către Consiliul Internațional al Institutelor de Consultantă în Management (ICMCI), le oferă – celor care îi depășesc exigențele – titlul de Certified Management Consultant, recunoscut internațional în peste 45 de țări. CMC este singura certificare disponibilă pentru consultanții în management, o garanție a profesionalismului și eticii profesionale a celui care deține această certificare.

Categoriile certificării CMC sunt conform statutului AMCOR următoarele:

CMC – titlu care se acordă consultanților în management activi (care profesează și îndeplinesc condițiile din procedură).

CMC Professional Leader – titlu care se acordă consultanților în management care nu mai profesează la data acordării (ex. retragere din activitate, funcționar public etc.), dar care au avut o contribuție deosebită la dezvoltarea profesiei de consultant în management.

Care sunt pașii pentru obținerea certificării?

1) ÎNSCRIEREA la sesiune prin transmiterea unui e-mail pe adresa: [email protected] până pe data de 13 aprilie 2018.

2) PROCEDURA DE PRECALIFICARE (numai pentru consultanții care participă prima oară la o sesiune CMC) – presupune trimiterea unui CV și a unei sinteze a 3 proiecte relevante (în care consultantul a fost direct implicat) pe e-mail până pe data de 18 aprilie 2018.

3) PREGĂTIREA DOSARULUI de certificare internațională CMC în conformitate cu procedura disponibilă online pe site: http://www.amcor.ro/menu/Certificare-internaional.html. Dosarul completat se va trimite pe e-mail până pe data de 4 mai 2018.

4) INTERVIUL cu comisia CMC care va avea loc pe data de 21 mai 2018 la sediul AMCOR. La interviu candidatul va depune dosarul CMC în original.

Dosarul se va elabora în limba engleză. Susținerea interviului se va face în limba română, cu excepția cazurilor în care din comisie fac parte reprezentanți ai ICMCI. Diploma CMC este valabilă 3 ani și poate fi reînnoită prin participarea la sesiunile de recertificare CMC organizate de AMCOR.

Pentru detalii vă rugăm să contactați AMCOR: [email protected], tel. 0722.599.503

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here