București, 4 septembrie 2023: OTP Bank România relansează cardul Visa Junior Plus prin extinderea vârstei minime a utilizatorilor până la 8 ani. Astfel, copiii și adolescenții cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani se pot bucura acum de beneficiile propriului cont de economii și a cardului de debit atașat acestuia, cu costuri reduse.

 

Cardul Visa Junior Plus este disponibil în lei sau euro, poate fi utilizat pentru plăți și retrageri numerar în Romania și în străinătate și poate fi atașat la contul „Junior Start”, (pentru utilizatori sub 14 ani) sau la contul „Junior Plus”, pentru utilizatorii de peste 14 ani, pentru care este disponibilă și aplicația mobilă OTP SmartBank. Utilizatorul minor beneficiază astfel de o experiență bancară integrată, transparentă și face primii pași ghidați ca utilizator de servicii financiare într-un cadru controlat. Pentru a nu expune utilizatorul la potențiale riscuri, cardul are setate limite standard de utilizare și un set de restricții menite să protejeze de achizițiile frauduloase sau periculoase.

 

„Lansăm un instrument financiar simplu și eficient, care oferă generației următoare abilități esențiale de gestionare a banilor, precum și adoptarea unor obiceiuri responsabile de consum. Extindem astfel segmentul de vârstă pentru care oferim acest card de debit, iar tinerii pot beneficia acum, sub supravegherea părinților, de beneficiile bankingului modern. Cu măsuri cuprinzătoare de control al riscurilor și caracteristici complete de siguranță, acest card oferă tinerilor clienți și familiilor lor un început sigur pentru un viitor financiar echilibrat.”, a declarat Adrian Chichiță, Director al Direcției de Carduri, OTP Bank România.

 

Cardul Visa Junior Plus are costuri zero pentru comisionul de emitere, comisionul lunar de administrare și pentru schimbarea codului PIN la bancomate. De asemenea, comisionul de retragere de la orice bancomat din România, pentru primele două tranzacții din fiecare lună, este zero.

 

Pentru asigurarea protecției tinerilor utilizatori, cardul Visa Junior Plus încorporează măsuri clare de control al riscurilor:

  • Limite de utilizare standardizate și predefinite, care pot fi modificate numai la cererea explicită a reprezentantului legal.
  • Restricții permanente pentru a preveni achizițiile inadecvate minorilor la anumite categorii de comercianți
  • Posibilitatea de a primi alerte SMS privind tranzactiile efectuate de catre minor.

Pentru a beneficia de cardul Visa Junior Plus, minorul, însoțit de reprezentanții săi legali, fie că este vorba de ambii părinți, de un părinte sau de un tutore, poate solicita emiterea cardului atașat contului la orice unitate OTP Bank România. Pentru emitere este necesară prezentarea documentelor personale de identitate ale minorului și ale reprezentanților legali, împreună cu formularele necesare puse la dispoziție în agenția bancară.

 

Mai multe detalii despre cardul Visa Junior Plus de la OTP Bank România puteți găsi aici.

 

 

 

Despre OTP Bank

 

OTP Bank România este subsidiara OTP Group, o bancă universală cu o prezență foarte bună în Europa Centrală și de Est, care oferă soluții financiare complete, fiind activă atât în segmentul retail, cât și corporate. După patru ani de creștere constantă și considerabilă pe toate liniile de afaceri, OTP Bank România trece către un proces de consolidare a portofoliului și operațiunilor. Cu o echipă care îmbrățișează schimbarea și își valorifică potențialul, OTP Bank România construiește o cultură a încrederii la fiecare nivel al organizației. În România, membrii Grupului OTP sunt: OTP Bank România, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors și Fundația OTP Bank România.

 

Despre OTP Group

 

OTP Group este unul dintre grupurile bancare cu cea mai rapidă creștere și unul dintre liderii din regiunea Europei Centrale și de Est, cu un indicator de profitabilitate remarcabil și o poziție stabilă de capital și lichiditate. Cu peste 41.000 de angajați în prezent, în 12 țări din regiunea ECE și Asia Centrală, Grupul oferă servicii financiare universale pentru peste 17,5 milioane de clienți. Fiind cel mai activ integrator din sectorul bancar din regiunea Europei Centrale și de Est, Grupul a achiziționat și integrat cu succes 23 de bănci de la începutul anilor 2000 și până în prezent. Banca este lider de piață în Ungaria, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Slovenia. OTP Group are sediul central în Ungaria și are o structură de acționariat diversificată și transparentă. Grupul bancar este listat la Bursa de Valori din Budapesta din anul 1995.

 

 

Contact:

Echipa de Comunicare

[email protected]

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here