București, 20 ianuarie 2022 – NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, anunță un parteneriat cu StockBinder, startup-ul românesc care a dezvoltat o platformă ce facilitează integrarea rapidă între magazine online, furnizori şi producători. Astfel, NETOPIA Payments va pune la dispoziția magazinelor online cu care lucrează integrarea rapidă și gratuită a serviciilor StockBinder timp de trei luni.

 

StockBinder este o companie care facilitează integrarea rapidă între magazine online, furnizori şi producători, asigurând un ecosistem în care aceștia pot să interacționeze, să stabilească noi relații contractuale și să transmită informații despre cataloage, prețuri și stocuri în timp real.

StockBinder transferă informaţii, date între magazine online şi furnizorii lor. Practic, platforma acţionează ca un mijlocitor între magazine şi furnizori şi ajută la transferul de informaţii despre produse, stoc, preţuri dintr-o parte în cealaltă. Ideea se bazează pe o nevoie reală din piaţă, în contextul în care, companiile din zona de e-commerce au această problemă de a corela stocurile proprii cu stocurile furnizorilor sau de a transfera date unitare de la mai mulţi furnizori în platforma lor de eCommerce.

 

În urma parteneriatului strategic cu StockBinder, NETOPIA Payments își propune să faciliteze astfel magazinelor online care folosesc serviciile sale accesul rapid la ecosistemul StockBinder prin care pot integra rapid furnizori din România și din Europa.

Startup-ul Stockbinder a fost lansat de Ionuţ Farcaş, care are o experienţă în industria eCommerce de peste 11 ani. Anterior, el a fost Country Manager la VTEX România.

 

„Acest parteneriat strategic cu NETOPIA Payments ne va permite accelerarea dezvoltării la nivel naţional, astfel încât să le putem oferi permanent partenerilor noştri posibilitatea reală de diminuare a costurilor şi de creştere a vânzărilor,” a declarat Ionuț Farcaș, fondatorul și CEO-ul StockBinder.

 

“Dorim ca în timp să dezvoltăm colaborarea pe care o avem în prezent cu NETOPIA Payments, reprezentând pentru noi un parteneriat strategic important care ne va ajuta să creăm un ecosistem în care să aducem în platforma StockBinder magazine și furnizori, din afara României, din Europa,” a adăugat Ionuț Farcaș.

„Prin parteneriatul cu startup-ul românesc StockBinder, continuăm să oferim comercianților noștri parteneri noi soluții inovatoare care să le eficientizeze activitatea și totodată interacțiunile cu furnizorii sau producătorii de care au nevoie, atât din România, cât și din Europa. De asemenea, timp de trei luni vom pune la dispoziția magazinelor online partenere integrarea gratuită a serviciilor StockBinder”, a declarat Horia Grozea, Director Vânzări și Marketing, NETOPIA Payments.

 

Despre StockBinder

 

StockBinder este o platformă complet automatizată şi integrată, care conectează producătorii şi furnizorii cu magazinele online, permiţând listarea rapidă de produse. Platforma preia toate informaţiile despre stocuri, preţuri şi descrierea produselor oferite de furnizori şi producători, dar şi cataloagele de produse ale magazinelor online partenere. Apoi, toate informaţiile sunt procesate, iar magazinele online primesc înapoi cataloagele de produse actualizate cu informaţiile de preţuri şi stocuri de la furnizori, putând ajusta instantaneu oferta comercială.

 

Despre NETOPIA Payments

 

NETOPIA Payments este lider pe piața locală a procesărilor de plăți digitale. Compania face parte din grupul de firme NETOPIA, înființat în anul 2003, ca răspuns la nevoia de inovație și de integrare a noilor tehnologii în domeniul plăților online și offline. Inovația reprezintă pilonul principal pe care NETOPIA Payments și-a construit profilul de lider, iar viziunea companiei se reflectă în eficiența și calitatea serviciilor oferite. În prezent, circa 30.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA Payments: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare sau prin SMS.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here