Sursa foto: https://unsplash.com/photos/zq30pPhJ43s

 

La momentul actual, masina a devenit o parte incorporata a realitatii cotidiene, aceasta regasindu-si utiliate in mai toate activitatile de zi cu zi. Cu toate acestea, sofatul nu trebuie sa se realizeze orisicum, fiind necesar ca soferul sa investeasca anumiti bani in masina sa pentru ca aceasta sa functioneze in parametrii optimi.

 

Odata cu venirea anotimpului rece si aparitia zapezii, ajunge sa creasca si riscul de accidente sau situatii neplacute si implicit neprevazute. Prin urmare, pentru a nu fi luati pe nepregatite, soferii trebuie sa se pregateasca cat mai bine cu putinta, un rol important in acest proces ajungand sa-l aiba anvelopele de iarna. Conform informatiilor oferite de specialisti, printre recomandarile anului 2022 au ajuns sa se numere si asa-numitele anvelope de iarna Debica, aceste produse putand sa aduca numeroase beneficii pentru proprietar.

Cum se aleg anvelopele de iarna?

Anvelopele de iarna reprezinta o aditie cat se poate de importanta pentru masina soferului, dupa cum a fost mentionat, acestea putand sa ofere un grad suplimentar de siguranta in anotimpurile reci. De asemenea, legea insasi impune anvelope adecvate, cu marcaj M+S.

 

Datorita compozitiei lor chimice, anvelopele de iarna reusesc sa-si mentina flexibilitatea si la temperaturi de sub 7 grade, spre deosebire de cele de vara, care incep sa se intareasca si sa-si piarda din aderenta. De asemenea, datorita benzii de rulare cu canale mai largi, ele reusesc sa evacueze apa cu o viteza si o eficienta mai mare decat restul anvelopelor.

 

Pentru cei care vor sa achizitioneze anvelope noi de iarna, este important, in primul rand, sa se citeasca cu atentie manual autovehiculului, in acesta urmand sa fie mentionate principalele alternative de care masina poate dispune, in functie de jante. Pe deasupra, uneori se poate intampla ca indicele de sarcina sa varieze intre anvelopele de iarna si cele de vara, clientul trebuind sa fie atent si la acest aspect.

 

In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie luate la cunostinta, majoritatea clientilor declarandu-se cat se poate de multumiti atunci cand se decid sa achizitioneze anvelope de iarna de la firme acreditate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here