Mai mult de o treime din viata o petrecem dormind, iar in medie in jur de sase-sapte ore suntem intinsi in pat, afundati intr-un somn adanc. De-a dreptul surprinzator, insa adeseori ne place sa lenevim ore in sir pentru relaxarea corpului. De aceea, saltelele sunt doar unul dintre acele lucruri care iti influenteaza calitatea somnului si sanatatea. In momentul cand te confrunti zilnic cu dureri de spate sau dimineata simti ca esti mai frant ca inainte sa te pui in pat, inseamna ca ai nevoie de o saltea noua. Scopul acestui obiect moale este sa previna sau sa estompeze toate starile neplacute si uneori insuportabile, manifestatea de-a lungul vietii tale.

Unul dinte cele mai raspandite modele de saltea si probabil cel mai indicat este cel cu spuma si memorie care a devenit legendar, datorita nivelului ridicat de confort. Magazinul de mobila Naturlich iti ofera o multime de astfel de modele de saltele calitative pentru a te bucura de dimineti odihnitoare si fericite impreuna cu persoana iubita.

Spuma cu memorie sau memory foam incorporeaza unul dintre cele mai avansate tehnologii care s-a dovedit a fi net superioara saltelei traditionale, adica celei cu arcuri. De asemenea, spuma moale permite o aerisire mult mai buna, iar forma acesteia nu se va deforma, datorita proprietatilor elastice. Asadar, ai parte de o saltea ce se va adapta exact corpului si va rezista un timp  destul de indelungat.

In cele ce urmeaza, dorim sa iti prezentam o serie de puncte forte pe care o saltea cu memorie le detine. Este important ca in momentul achizitionarii sa stii ca iti cheltui banii pe ceva care merita si contribuie la mentinerea unei vietii sanatoase.

Iata de ce este bine sa ai un asemenea model:

  1. Salteaua cu memorie aduce confort si beneficii multiple coloanei vertebrale

In cazul in care esti decisa sa alegi un model calitativ, trebuie sa stii ca pretul este mai ridicat comparativ cu o saltea cu burete. Poate ca te intrebi ce are special aceasta saltea cu spuma? Ei bine, nu vei simti nici o miscare sau rotire a partenerului tau. Se mai intampla ca in timpul noptii sa se mai ridice sau sa nu aiba somn, insa tu iti vei continua linistita somnul, fara a fi deranjata. Totodata, saltelele cu memorie iti ofera si un suport ortopdeic, tocmai pentru ameliorarea durerilor de gat si corectarea posturii.

  1. Este o componenta esentiala in domeniul medicinii

Confortul si sanatate sunt cele doua stari amintite anterior, insa aici le asociem si cu ramura medicala. Se pare ca pacientii cu arsuri sau rani grave pe corp, cauzate de sedentarism si-au imbunatatit vizibil starea doar atunci cand li s-au oferit acest tip de saltele. In prezent, majoritatea persoanelor utilizeaza spuma Memory pentru prevenirea ranilor, mai ales daca sunt imobilizati la pat. Pe de cealalta parte, reduc insomniile sau starea de agitatie, diminuand nevoia de a te mai rasuci agitata in pat.

  1. Controleaza temperatura corpului

Saltelele sunt confectionate dintr-un material mai sensibil, fapt pentru care salteaua cu memorie reuseste sa se adapteze greutatii si temperaturii tale. In timpul somnului, corpul uman se incalzeste si automat temperatura creste. Cu siguranta, ti s-a intamplat sa te trezesti transpirata, fara sa iti fie cald. De data aceasta, salteaua va deveni din ce in ce mai moale si va retine caldura, motiv pentru care tu vei avea un somn mai linistit.

Pentru a descoperi modelul cel mai potrivit pentru tine si pentru cel cu care impari patul, te invitam sa vizitezi site-ul Naturlich. In general, preferintele sau nevoile de odihna sunt diferite de la persoana la persoana, insa mereu trebuie sa ai in vedere cea mai sanatoasa varianta.

Alege sa faci un pas inteligent prin achizitionarea unei saltele memory foam!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here