mm-munciiConducerea Ministerului Muncii va fi asigurata interimar de catre secretarul de stat Nicolae Ivaschescu, acesta urmand sa gestioneze doar problemele curente ale institutiei pana la nominalizarea, „in zilele urmatoare”, a unui nou ministru, a anuntat, miercuri, premierul Emil Boc.

El a aratat ca are in analiza mai multe persoane pentru postul de ministru al Muncii , dar ca va formula o propunere in zilele urmatoare, dupa ce se va consulta atat cu colegii de partid, cat si cu presedintele Traian Basescu.

Ministrul demisionar al Muncii Ioan Botis a venit la sedinta de miercuri a Guvernului pentru cateva minute si a multumit colegilor de Cabinet pentru colaborare, el parasind ulterior sala de sedinta.

„Ministrul Botis a venit pret de cateva minute, inainte de inceperea sedintei de guvern, ca sa dea mana cu colegii si sa le multumeasca de colaborare”, a declarat agentiei MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.

Ministrul Muncii, Ioan Botis, a declarat, miercuri, ca a demisonat din functie si ca demisia sa este una de onoare, el cerandu-si scuze pentru situatia creata si spunand ca i-a informat inca de marti pe premierul Emil Boc si pe presedintele Traian Basescu privind intentia de a renunta la functie.

Premierul Emil Boc a precizat la randul sau, pentru MEDIAFAX, ca a avut o noua discutie cu Ioan Botis miercuri dimineata, iar acesta a demisionat din functie.

Botis a declarat anterior agentiei MEDIAFAX ca a demisionat din functie, miercuri dimineata, dupa o noua discutie cu premierul Emil Boc in care acesta i-a sugerat renuntarea la functie in contextul scandalului izbucnit legat de angajarea sotiei sale intr-un proiect european. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here