Astazi, 29 martie 2010, Coldwell Banker Affiliates of Romania anunta deschiderea celei de-a sasea filiale din capitala si a noua din tara, pe Bulevardul Timisoara, acoperind, astfel, mai bine, zona de vest a Bucurestiului. Agentia, care va purta numele Coldwell Banker Bd. Timisoara, se va alatura retelei Coldwell Banker Affiliates of Romania, retea ce detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.

Sucursala Coldwell Banker Bd. Timisoara este o urmare fireasca a unui an de foarte bun din punctul de vedere al tranzactiilor efectuate de agentiile  Coldwell Banker Afiiliates of Romania, face parte din planul de dezvoltare nationala al companiei si va contribui la consolidarea pozitiei de lider in segmentul rezidential.

„Putem cataloga activitatea noastra din 2009, concretizata printr-un numar mare de tranzactii incheiate, ca una exceptionala. Astfel, la inceput de 2010, am hotarat sa continuam expansiunea si cresterea numarului de agentii in fiecare zona a capitalei. Observand, in special, cresterea  cererii de locuinte pentru zona de vest a capitalei, am decis infiintarea unei agentii care sa se ocupe preponderent de aceasta zona.

Am identificat atat cererea cat si oferta din zona si am considerat ca aceasta zona a Bucurestiului are nevoie de o agentie imobiliara responsabila, experimentata, cu traditie, care sa ofere servicii complete, de consultanta si brokeraj, atat vanzatorilor cat si cumparatorilor. ” (Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker).
„ Plecam la drum alaturandu-ne unei echipe ce are deja 7000 de proprietati actualizate in portofoliu, pe segmentul locuintelor vechi si alte cateva mii pe segmentul nou si ne propunem sa recuperam investitia in maximum doi ani de la infiintare. Sucursala Coldwell Banker Bd. Timisoara a luat fiinta in urma unei analize corecte si exhaustive a pietei din zona, atat cererea cat si oferta fiind suficiente pentru deschiderea unui nou birou de consultanta imobiliara” . Ne propunem sa devenim lideri in zona in cateva luni, urmand astfel drumul colegilor nostri din celelalte sucursale Coldwell Banker din Bucuresti. (Catalin Apetri, Managing Partner Coldwell Banker Bd. Timisoara).
Catalin Apetri vine la conducerea sucursalei Coldwell Banker Bd. Timisoara cu 8 premii castigate consecutiv pentru venituri exceptionale ca broker in cadrul Coldwell Banker si cu o experienta de 10 ani in real estate.
 Despre Coldwell Banker Affiliates of Romania
Coldwell Banker Affiliates of Romania este liderul pietei rezidentiale din Romania si este reprezentantul local al uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial. Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii de consultanta, brokeraj si management al proprietatii pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii. In prezent, compania are opt sucursale: cinci in Bucuresti si trei in afara Capitalei: Campulung, Brasov si Piatra Neamt.

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 45 de tari cu 3.800 de birouri si peste 120.000 de brokeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here