DEZILUZIE AMOROASA!

Este posibil să aveţi o deziluzie în dragoste. Sunteţi mai emotiv decât de obicei. Nu refuzaţi comunicarea! Ar fi bine să vă temperaţi orgoliul în relaţiile cu prietenii.

SEARA MONDENA!

 Sunteţi invitat la un eveniment deosebit şi nu vreţi să rataţi această ocazie. Sunteţi un partener minunat de conversaţie, cu toate că vă simţiţi puţin cam obosit.

NU PREA VA ARDE DE MUNCA!

Pe acasă mai sunt multe de făcut iar dvs. vă lipseşte cu desăvârşire cheful. Cereţi ajutorul unei rude apropiate, altfel nu veţi reuşi să vă descurcaţi.

INCLINAT SPRE DIVERTISMENT!

Sfera preocupărilor dvs. nu depăşeşte activităţile de divertisment. Iar cum grupul de prieteni este deosebit de plăcut, veţi uita cu rapiditate toate necazurile din ultimul timp.

PIERDERE FINANCIARA!

S-ar putea să pierdeţi o sumă importantă. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să aveţi probleme cu colegii de serviciu şi cu persoana iubită.

LIPSIT DE ENERGIE!

 Nu prea aveţi chef de nimic, aşa că veţi încerca să pasaţi partenerului cât mai multe activităţi de pe agenda dvs. de lucru. Aveţi fler la speculaţii.

INTERVINE NEPREVAZUTUL!

Evenimente neprevăzute vă împiedică să vă respectaţi programul. Nu este momentul să intraţi în afaceri. Relaţiile de parteneriat vă pot crea mari probleme.

NEMULTUMIRI IN FAMILIE!

În familie aveţi unele nemulţumiri, aşa că o să plângeţi pe umărul persoanei iubite. Veţi găsi aici înţelegere şi tandreţe şi totul se va termina cu o seară pasională.

AZI NU E ZIUA DUMNEAVOASTRA NOROCOASA

Astăzi situaţia astrală nu vă prea favorizează. Fiţi atent la tot ce întreprindeţi şi, pe cât posibil, nu vă contraziceţi cu nimeni. Nervii dvs. sunt întinşi la maximum.

COLABORARE FRUCTUOASA!

Este foarte posibil să vă găsiţi un asociat sau să cunoaşteţi o persoană care vă va deveni prieten de încredere. Încercaţi să fiţi mai atent la tot ce spuneţi.

PLIN DE VOIOSIE!

Azi veţi fi mai vioi, mai zâmbitor, mai optimist, ceea ce vă va spori în mare măsură popularitatea. Veţi obţine chiar ajutorul pe care l-aţi solicitat atâta timp.

TRANZACTIE REUSITA

Veţi ridica o sumă de bani dintr-o tranzacţie reuşită; nu forţaţi norocul pentru că nu sunteţi în situaţia de a o face. Un prieten vă va ajuta să finalizaţi ce aţi început cu câteva zile în urmă.

ZODIE FAVORIZATA-CAPRICORN

PRIMITI BANI!

Primiţi veşti sau bani la care nu vă aşteptaţi. Veţi avea o zi ceva mai agitată cu drumuri scurte, conversaţii, întâlniri, dar inspiraţia vă va fi de mare folos. Vă remarcaţi prin abilitatea cu care ştiţi să rezolvaţi orice problemă

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here