Donald Trump & Bianca Elena Constantin (Aug 23, 2009)Bianca Elena Constantin, castigatoarea titlului de Miss Universe Romania in anul 2009, recomanda targul de turism Kings Holiday, singurul eveniment dedicat pietei de turism de lux din Romania. Bianca Elena Constantin -ambasadoare a imaginii Romaniei in fata a peste un milliard de telespectatori in cadrul finalei concursului Miss Universe, transmis live din Bahamas- a fost considerata de catre organizatori alegerea perfecta pentru a promova selectul eveniment ce da startul vacantelor de sapte stele si care se va desfasura intre 16 si 18 aprilie la World Trade Center din Bucuresti.

“Suntem incantati sa o avem alaturi de noi la Kings Holiday pe Bianca Elena Constantin, Miss Universe Romania 2009! Prezenta sa deosebita si lobby-ul pe care aceasta l-a facut la nivel international pentru tara noastra sunt un avantaj inestimabil pentru corectarea imaginii pe care Romania o are in lume” a declarat Adrian Bercea, director general BDOBC Business Center, unul dintre organizatorii targului.

“Miss Universe este mai mult decat un concurs de frumusete! Este o oportunitate de a arata lumii tot ce are mai bun tara ta. Bianca va fi alaturi de noi la Kings Holiday si astfel cei interesati vor avea ocazia sa afle direct de la ea cat de greu se obtine coroana pe care a castigat-o dar si ce beneficii i-a adus”, declara Luciana Petrescu, director general Net Worth Advisory, compania care se ocupa de promovarea evenimentului.

“Bianca Elena Constantin, in calitate de reprezentanta a Romaniei la finala concursului Miss Universe, a atras atentia lumii intregi asupra Romaniei. Asocierea ei cu brandul high-end Kings Holiday, nu face nimic altceva decat sa sublinieze importanta participarii Romaniei la concursul Miss Universe si beneficiile uriase pe care Romania le poate avea in urma unui concurs de o asemenea amploare. Sper ca in curand si Romania sa fie gazda a concursului Miss Universe, in special ca aceasta calitate nu este conditionata de castigarea concursului ”, declara Mike Costache, presedinte Leo & Leo si organizator Miss Universe Romania.

 La Kings Holiday, Miss Universe Romania va impartasi o parte din experienta acumulata in urma concursului Miss Universe dar si modul in care prezenta la o asemenea competitie, de amploare, poate ajuta la devoltarea pietei de turism autohtone.

Targul de turism Kings Holiday, aflat la a doua editie, se adreseaza atat consumatorilor de lux cat si celor orientati pe optimizarea bugetului propriu de calatorie. Cei mai buni agenti de turism din tara dar si parteneri internationali vor propune vizitatorilor cele mai exclusiviste si mai inedite destinatii de turism din lume. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here