SENZUAL

Veţi petrece clipe minunate în compania persoanei iubire. Sunteţi senzual, plin de energie şi capabil să aranjaţi un interior de vis.

JENA FINANCIARA

Nu staţi prea bine cu banii. Evitaţi întâlnirile cu prietenii. Există riscul să apară divergenţe care pot degenera într-o ceartă.Nu de asta aveti nevoie!

UITATI PROBLEMELE DE SERVICIU!

Fiţi mai destins şi, mai ales, nu vorbiţi acasă despre problemele de la serviciu. Vi se va pune o întrebare stânjenitoare, care putea deveni o problemă de conştiinţă.

 

MUNCA MULTA!

Munciţi mult şi conştiincios pentru a vă realiza visurile. Înarmaţi-vă cu mai multă răbdare. Seara, vă puneţi multe întrebări în legătură cu o întâlnire de afaceri.

LASATI TRECUTUL IN PACE!

Încercaţi să nu răscoliţi trecutul şi să vă abţineţi de la reproşuri şi acuzaţii. În această zi, un singur cuvânt greşit vă poate strica relaţia pentru mult timp.

SPIRIT AUTORITAR!

Nu este momentul să vă impuneţi autoritatea în familie, fiindcă aţi putea pierde unele avantaje. Persoanele care suferă de o boală cronică vor simţi o ameliorare.

SANSE DE PROMOVARE

Sunteţi plin de jovialitate, de umor, de spirit care atrage simpatii şi vindecă geloziile. Îjn profesie, este posibil să vi se creeze o posibilitate de promovare prin plecarea unui coleg.

 

SE DESCHID NOI PERSPECTIVE!

Vi se fac oferte interesante. Nu vă grăbiţi, aveţi timp să vă gândiţi singur sau împreună cu un prieten de încredere. O discuţie despre o călătorie vă va aduce perspective minunate.

FURTUNA SENTIMENTALA!

În dragoste, sentimentele par să scape puţin de sub control, aşa că este recomandabil să reveniţi la luciditate. Financiar, se pare că nu staţi tocmai bine.

PUTETI AVEA SUCCES!

Aţi putea avea succes într-un grup larg de persoane. Prietenul vă dă o veste care vă bucură, dar vă şi bulversează. Încercaţi să vă faceţi ordine în sentimente. De-abia după aceea vă puteţi ocupa şi de altceva.

PROBLEME LA MUNCA!

La serviciu, aveţi de rezolvat tensiuni cu colegii mai vechi, pot fi chiar dificultăţi legale. În dragoste, poate apărea frustrarea, de aceea instinctele trebuie temperate.

SEFI NEMULTUMITI!

În cursul dimineţii veţi avea de rezolvat o serie de probleme care vă vor da mult de lucru. Şeful vă va face observaţie că nu sunteţi prea eficient în chestiunile profesionale.

ZODIE FAVORIZATA-SCORPION

VI SE RECUNOSC MERITELE

Îndreptaţi-vă atenţia către problemele profesionale, aveţi toate şansele să găsiţi soluţii deosebite. În afară de o promovare aţi putea câştiga şi o primă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here