Unicul complex rezidential de lux din tara care ofera servicii hoteliere de 5 stele. Monte Carlo Palace Residence & Hotel este unicul complex rezidential de lux din tara care ofera servicii hoteliere de 5 stele.  Constructia acestuia a necesitat o investitie de 18 milioane de euro, a fost finalizat in 2008 si a fost vandut in proportie de 70%. «Conceptul MCP este UNIC pentru Romania, ne spune Edward Popescu, directorul general al complexului, avand in vedere ca imbina aspecte care nu se regasesc in nici un alt proiect pe piata romaneasca: servicii specifice unui hotel de 5 stele si servicii specifice  unei resedinte de lux. Avem un produs de nisa care se vinde foarte bine caci se adreseza unui target bine definit, interesat in acelasi timp de servicii imobiliare si hoteliere.»
Astfel ca, intr-un apartament proprietate personala poti fii tratat exact ca la hotel: cu room service, camerista, spalatorie, receptie, parcare pazita si valet, spa, sala de fitness, business center, restaurant, bar, rent a car etc. iar daca ai copii, exista si un program de before&after-school. Daca esti foarte ocupat si nu ai timp de cumparaturi, poti cere personalului MCP
sa le faca pentru tine in cadrul serviciului shoping on demand.

Impresionantul turn de 14 etaje situat intre Romexpo, Ramada si Aeroportul Baneasa, se intinde pe o suprafata de 5.000 mp, cuprinde apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere si 3 penthouse-uri cu suprafete cuprinse intre 150 si 250 mp si  terase amenajate de 120 mp srespectiv 180 mp, ce ofera o priveliste panoramica impresionanta la 360° asupra intregului oras.

«Celelalte Apart Hotel-uri din Bucuresti nu reprezinta o concurenta directa. Diferenta dintre cele doua concepte consta in faptul ca la MCP poti deveni proprietar al acestui tip de apartament beneficiind in continuare de serviciile sale hoteliere sau il poti transforma in propria afacere prin exploatarea/inchirierea lui.» (Eugen paternic – director de vanzari MCP)

 Dezvoltatorul acestuia, Marvel Group, e detinut de omul de afaceri Christian Popescu care a avut ideea de a aduce acest concept si in Romania. Pe langa afacerile din Monaco, proprietarul fabricii de mobila Monte Cristo Mobili de la Iasi are in plan proiectul Galerie Vendome din strada Georges Clemanceau care va gazdui singurul hotel de 5 stele plus  din Romania, precum si o galerie comerciala exclusivista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here