POSIBILE PROBLEME

S-ar putea să aveţi azi probleme cu prietenii, din cauza unor bârfe şi cu persoana iubită, pe motive de gelozie, dar nu este exclus să aveţi parte chiar de ambele neplăceri.

ELAN CE AR TREBUI TEMPERAT!

Prietenii nu reuşesc să vă tempereze oarecum din elan, căci dvs. sunteţi nu doar impetuos, ci de-a dreptul nesăbuit, şi în acţiuni şi în disputele verbale.

NU RISCATI!

Dimineaţa vă simţiţi în formă, ceea ce vă accentuează starea de bine, de relaxare. Nu vă asumaţi nici un risc. Păstraţi-vă calmul şi răbdarea, iar ziua vă va merge din plin.

SANSE DE PROMOVARE

Un zvon, conform căruia dvs. chiar aţi fost nominalizat pentru o promovare, vă va ajunge astăzi la urechi, dar aşteptaţi mijlocul săptămânii ce vine pentru a vă sărbători reuşita.

NU FITI CARCOTAS!

Spiritul dvs. critic extrem de ascuţit vă poate juca astăzi o festă urâtă, mai ales dacă vă angrenaţi în dispute cu şefii sau cu persoanele de sex opus.

EXTREM DE OPTIMIST!

Sunteţi într-o bună dispoziţie şi îi molipsiţi pe toţi cu şarmul dvs. daţi mai multă atenţie părerilor celorlalţi. Sunteţi bine dispus şi le săriţi în ajutor celor din jur, măcar cu o vorbă bună. Ar fi indicat să nu faceţi nici o promisiune dacă nu sunteţi sigur că o puteţi respecta.

REORIENTARE STRATEGICA!

Reevaluaţi-vă poziţia în cadrul familiei şi la locul e muncă şi trageţi concluziile care se impun, dar nu acţionaţi imediat, căci nu veţi face decât să înrăutăţiţi lucrurile.

O INTALNIRE DECONECTANTA

 Munciţi serios şi constant. Veţi avea o întâlnire plăcută, nu neapărat utilă din punct de vedere profesional sau social, despre care este bine să nu pomeniţi nimănui, mai ales celor dragi.

SE LIMPEZESC APELE!

O lungă discuţie cu părinţii vă va lămuri mai multe aspecte nebuloase ale unor probleme ce vă stresau de mai multă vreme, luminându-vă calea.

EFORTURI APRECIATE

De energie nu vă puteţi plânge, aşa că nu-i o problemă faptul că agenda dvs. este foarte încărcată. Agitaţia de la serviciu tinde să se diminueze, iar eforturile pe care le-aţi făcut până acum par să fie apreciate.

TOTAL NEMULTUMIT!

Nimeni nu vă este pe plac, nici un sfat nu vi se pare bun, nimic din ce face altul nu vi se pare bine realizat, dar nimănui nu îi pasă de părerile dvs.

VESTI DE TOT FELUL

Vă parvin multe veşti, de la diferite persoane, dar nu daţi crezare fără o verificare temeinică nici uneia dintre ele, căci nu toate sunt spuse de persoane bine intenţionate.

ZODIE FAVORIZATA-SCORPION

SATISFACTII MATERIALE!

Munca dumneavoastra se transforma in bani! Norocul vă zâmbeşte astăzi pe plan financiar. In sfarsit vedeti ca n0ati muncit in zadar! Ce poate fi mai frumos decat sa-ti vezi rasplatite eforturile?

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here