Bun gasit tuturor,
Am sa incep acest mesaj cu – Sunt Catalin Lazar si dupa cum probabil stiti, ne cunoastem atat direct prin participarea la programele de training organizate, sau indirect prin colegii dumneavoastra care ne-au fost de asemenea participanti la programele noastre, cat si ca abonati ai newsletter-ului de traininguri organizate de catre C&C Training&Consulting. Doresc sa va anunt cu bucurie un mod nou de a colabora,  prin firma EVOLUTIV Consultants Network – organizatie care a reprezentat si dezvoltat timp de 15 ani activitatea Codecs in zona Moldova 
www.evolutivconsultants.ro

Cu unii dintre dumneavoastra ne cunoastem de mai bine de trei ani, cu altii de doar cateva luni. Cu multi am lucrat, de-a lungul timpului, in mai multe programe,  ne-am regasit, bucurosi si surprinsi, in fel de fel de sali de training si am adaugat cate ceva de fiecare data, credem noi, constructiei la care – incepand cu un moment anume al vietii noastre – am lucrat umar la umar.
Cine suntem: EVOLUTIV Consultants Network o companie de training si consultanta.
EVOLUTIV Consultants Network este entitatea care inca din 1994 a reprezentat si a dezvoltat in regiunea Moldova activitatea Codecs – reprezentant exclusiv in Romania al The Open University Business School Marea Britanie. In 2007 am devenit companie de sine statatoare, capatand personalitate juridica.
EVOLUTIV Consultants Network isi propune sa sprijine, pe termen mediu si lung, companiile care vor sa-si redefineasca nivelele de performanta, eficienta si sustenabilitatea punand la baza, alaturi de obiectivele financiare, valorile umane impartasite de propriile echipe.
Sigur, acesta e un obiectiv pe care si-l fixeaza toate companiile din industrie. Insa formulele standard de training si consultanta nu garanteaza rezultatele, pentru ca nu exista doua companii cu aceleasi nevoi. Este motivul pentru care EVOLUTIV Consultants Network pleaca de la premisa ca e vital sa-si ajusteze intotdeauna produsele si serviciile la nevoile companiei careia ii ofera training, consultanta, coaching individual sau de echipa.

Cum lucram: Expertiza EVOLUTIV Consultants Network acopera mai multe domenii, structurate astfel:
Predictive EVOLUTION – Diagnoza organizationala
Business/ Future EVOLUTION – Definirea strategiei de business si a planului de afaceri
Personal/Career EVOLUTION – Formarea si dezvoltarea angajatilor
Team EVOLUTION – Formarea si dezvoltarea echipelor  
Sales EVOLUTION – Vanzare performanta
Leadership EVOLUTION – Leadership si Management training
Coaching EVOLUTION

Programele noastre de training si consultanta se desfasoara in patru etape:
1. Evaluarea nevoilor de training din organizatie
2. Proiectarea programului de training/consultanta
3. Livrarea programelor
4. Evaluarea rezultatelor, follow-up
Ne dorim sa devenim intruchiparea si vocea valorilor noastre organizationale:
                        Invatam continuu pentru a putea crea excelenta
                        Suntem focalizati pe a servi si sprijini pe ceilalti
 
In acest moment, portofoliul nostru include sase licente de la universitati si institute occidentale:  First Sales Coach; Velsoft; CoachU ; Institute of Training and Occupational Learning UK; Lore Coaching Institute; Morgen’s Buying Facilitation Method®. Despre ultima dintre ele, patentata de autoarea americana Sharon Drew Morgen, parintele marketingului, Philip Kotler, crede ca „e la ani lumina inaintea altor metode” folosite in domeniu.

EVOLUTIV Consultants Network poate derula programe de perfectionare pentru ocupatiile “Manager de proiect” si “Formator”, fiind avizata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).

Trainerii EVOLUTIV Network Consultants au lucrat, in ultimii 15 ani, in programe de dezvoltare manageriala si organizationala a zeci de companii, printre cei mai mari clienti numarandu-se ArcelorMittal Galati si Hunedoara, Antibiotice Iasi, Daewoo Mangalia, Heidelberg Cement Romania, Ina Schaffler Romania, Inergy Romania, EON Romania, Lisa Draxlmaier, Retec-Alewijnse Galati, Swedwood Romania, Timken, Tuborg si multe altele.

Premisa de la care pornesc toate programele EVOLUTIV Network Consultants – si cele trecute, si cele viitoare – e atingerea excelentei: excelenta in training, excelenta in management, excelenta in vanzari.

Cu aceste noi abilitati pe care le-am dobandit venim sa va oferim programe noi, in plus fata de cele cu care v-am obisnuit pana acum:
Schimbare prin Valori
Cum sa te diferentiezi de competitie
Facilitarea deciziilor
Comunicare bazata pe valori
Finante pentru executivi
Leadership prin Schimbare
Executiv coaching
Vanzare cu integritate

Traim timpuri confuze. Echipa noastra de traineri se pozitioneaza in slujba dumneavoastra in traversarea confuziilor, astfel incat sa capatati abilitatile de a fi ceea ce puteti fi mai bun pentru a va servi clientii si angajatii.
 
Stim ca nu e usor – mai ales acum, cand criza ne pune pe toti la incercare. Realitatea careia incercam sa-i facem fata azi e diferita de cea in care ne-am cunoscut. Dar sunt si lucruri care raman, din fericire, aceleasi. Noi suntem aceiasi.

Iar dincolo de aspiratia catre excelenta exista un reper ultim dupa care ne ghidam. E vorba de valorile noastre; fara ele, orice am face ar fi lipsit de sens.

 
Catalin Lazar
National Sales Manager
EVOLUTIV Consultants Network
Tel: +40368-456.499
Mobile: +40730-610. 660
Fax: +40368-456.499
email: catalin.lazar@evolutivconsultants.ro
www.evolutivconsultants.ro

 

EVOLUTIV Consultants Network si C&C Training&Consulting sunt firme ce fac parte din cadrul aceluiasi grup, specializate insa pe directii de business diferite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here