Sursa foto: https://unsplash.com/photos/q1KLbswF70Y

Pierderea unui dinte este unul dintre cele mai demoralizante evenimente pentru o persoana, pentru ca isi da seama ca din acel punct, zambetul sau plin de incredere si bucurie va fi compromis. De fapt, chiar exista studii care atesta faptul ca lipsa unui dinte este un motiv puternic de pierdere a increderii in propria persoana.

Din fericire, medicina dentara nu se limiteaza doar la aplicarea unor anumite proteze, pentru ca, de cele mai multe ori, nu sunt suficient de practice. Astfel, implantul dentar fast and fixed este una dintre cele mai populare alegeri in randul pacientilor, pentru a se bucura de o dantura completa.

4 motive pentru care pacientii apeleaza la implantul fast and fixed

Sa para mai tineri

Dantura are un impact puternic asupra aspectului tenului. Din pacate, lipsa anumitor dinti poate sa duca la aparitia liniilor fine si a ridurilor, ceea ce poate fi de-a dreptul demoralizant. Din fericire, implantul dentar fast and fixed este mai mult decat eficient in recapatarea fermitatii si elasticitatii tenului.

Interventie cu riscuri minore

Implanturile dentare moderne au un design care reuseste sa evite formatiunile anatomice, cum ar fi sinusurile sau canalul mandibular. Acestea sunt inserate intr-un unghi de 45 de grade, implicand riscuri minime. In cele mai multe cazuri, pacientii se declara multumiti de interventie.

Timp redus

Spre deosebire de aplicarea unui implant dentar obisnuit, cel fast and fixed are avantajul timpului, un aspect si criteriu foarte important de selectie. Acesta poate sa fie aplicat in aproximativ 24 de ore, fiind necesar ca pacientul sa revina dupa o anumita perioada de timp pentru finalizarea lucrarii. Pana atunci, totul decurge normal.

Inlocuirea protezei dentare cu o varianta imbunatatita

Proteza dentara poate sa dea multe batai de cap pacientilor care isi doresc sa se bucure de o lucrare sigura. Din acest motiv, multi dintre ei se hotarasc sa le inlocuiasca cu un implant dentar.

Aplicarea implantului dentar fast and fixed trebuie sa fie realizata in intregime de un medic cu experienta, astfel incat rezultatul obtinut sa fie unul excelent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here