Sursa foto: https://unsplash.com/photos/ZcczBXrkXgA

 

In anul 2022, din ce in ce mai multi oameni au inceput sa puna un accent deosebit pe aspectul estetic pe care-l poseda, frumusetea devenind mai importanta ca oricand. Asadar, nu este de mirare ca operatiile chirurgicale estetice au ajuns sa fie cat se poate de populare, majoritatea persoanelor fiind dispuse sa treaca printr-un asemenea procedeu pentru a obtine rezultatele mult  dorite.

 

Cu toate acestea, exista anumite tehnici mai putin invazive care pot fi puse in practica, un exemplu concret in acest caz fiind dat de asa-numita micropigmentare sprancene, majoritatea institutiilor specializate alegand sa utilizeze tehnica Powder.

Ce este tehnica Powder de micropigmentare sprancene?

In termeni generali, prin utilizarea acestei metode, tehnicianul responsabil de intreaga lucrare va obtine un aspect de spranceana macheata/pudrata, de aici si numele pe care tratamentul il poseda. Va fi data forma dorita, etapa finala constand in obtinerea unui aspect cat mai frumos din punct de vedere estetic, in armonie cu fata. Cu ajutorul acestei metode, o persoana va putea obtine sprancene cu aspect cat se poate de natural, cei din jur neputand vedea vreo diferenta concreta.

 

Tehnica este recomandata pentru persoanele care au sprancene cu par natural dar care, din varii motive, prezinta anumite goluri in componenta acestora. De asemenea, prin intermediul acestui procedeu se pot corecta sprancenele ce dispun de un tatuaj vechi.

Care sunt etapele ce trebuie parcurse?

In primul si-n primul rand, prima etapa care va trebui parcursa consta intr-o sedinta de consiliere, in cadrul careia vor urma sa fie stabilite principalele informatii cu privire la procedura ce va urma. Odata inceput tratamentul, primul pas al lucrarii va consta in dezinfectarea sprancenelor pentru a nu aparea potentiale complicatii.

 

Urmatoarea etapa consta in stilizarea si conturarea sprancenelor, stabilindu-se astfel forma finala a sprancenei, ea mai putand fi modificata, in acest moment, in functie de preferintele personale si de recomandarile tehnicianului. Se va aplica un anestezic local, tratamentul urmand sa fie cat se poate de nedureros. Ultima etapa consta in realizarea micropigmentarii, prin aplicarea pigmentului cu nuante naturale ale culorii firului de par.

 

In concluzie, acestea sunt informatiile ce trebuie luate la cunostinta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here