Oficial a inceput sezonul in care sandalele sunt atractia principala. Cu toc sau cu talpa joasa, cu motive florale sau in nuante pale, sandalele ofera piciorului confortul mult dorit si posibilitatea de a respira dupa atatea luni petrecute in pantofi inchisi. Afla in cele ce urmeaza care sunt cele mai importante criterii de luat in considerare atunci cand iti cumperi o pereche de sandale de dame, dar si care sunt cele mai cautate modele ale acestei veri.

Top modele de sandale dama

Sandale cu barete sunt printre cele mai raspandite modele, iar acestea pot fi realizate in o multime de stiluri, de la cel fin si elegant pana la cele de tip gladiator sau de drumetie. Pe langa acestea, sandalele tip papuc sau stil sabot se poarta cu succes si in acest an, mergand pe o linie eleganta si fina. In cazul sandalelor, talpa este principalul element care ofera acestora un stil anume.

  • Sandalele cu talpa joasa sunt incaltarile casual preferate ale femeilor pentru sezonul cald. Extrem de confortabile, acestea pot fi purtate in nenumarate ocazii cu o multime de tinute.
  • Talpa ortopedica pe care majoritatea femeilor o adora se regaseste si la sandale, spre bucuria femeilor care isi doresc incaltari inalte, dar totusi confortabile.
  • Sandalele cu plantforma sunt alese de femeile care isi doresc comoditate si un aspect usor elegant in acelasi timp. Platformele pot fi de diferite dimensiuni sau combinate cu talpa ortopedica, astfel vor raspunde tuturor gusturilor si preferintelor femeilor in materie de sandale.
  • Sandale cu toc. Tocul sandalelor poate fi micut sau inalt, poate fi un toc cui sau patrat, iar astfel sandalele pot scoate din banalitate o tinuta eleganta oferindu-i un aer deosebit.

In ceea ce priveste culorile, pentru sandale se opteaza de obicei pentru nuantele clasice, precum negru, bej sau alb, dar si pentru culori stridente de galben sau rosu. De asemenea, nuantele pale de roz, bleu sau verde se asorteaza minunat cu jeansi sau rochii, iar sandalele in nuante metalizate aurii sau argintii iti vor accentua pozitiv tinuta.

Cu talpa joasa, inalta sau cu toc, cu barete simple sau cu impletituri, in culori pale sau stridente, indiferent care iti este stilul vestimentar, cu siguranta vei gasi modelul tau preferat in gama de sandale de la UrbanShoes.

Sandalele si avantajele lor

Avantajele purtarii unei perechi de sandale de calitate in sezonul cald sunt nenumarate si sunt deosebite fata de restul incaltarilor.

  • Principala calitate a sandalelor pe care nu o vei intalni la alte tipuri de incaltari este ca piciorul poate sa respire, intrand in direct contact cu aerul. Iar pentru persoanele care se lovesc de problema transpiratiei abundente a picioarelor cand poarta pantofi inchisi, sa se plimbe prin oras intr-o pereche de sandale va fi o senzatie minunata.
  • Sandalele iti ofera o comoditate aparte fata de adidasi sau bocanci. Desigur, nu sunt create pentru alergat sau catarat, insa talpa piciorului si degetele se vor simti extrem de confortabil intr-o pereche de sandale.
  • Sunt foarte usor de incaltat, deoarece la sandale ai de inchis cel mult o catarama, ba chiar in unele modele piciorul intra pur si simplu. Astfel esti gata de iesit pe usa intr-o singura clipa.
  • Usor de asortat si de purtat indiferent de ocazie, multe modele de sandale pot fi purtate atat la o plimbare seara cu o tinuta casual, la un pranz cu o rochie mai eleganta sau la plaja cu o pereche de pantaloni scurti. Mai mult, moda actuala pune la dispozitia femeilor sandale cu toc din piele naturala care se vor potrivi celor mai elegante tinute.

De ce sa alegi sandale de o calitate inalta?

Desigur, pentru ca sandalele sa iti ofere toate avantajele mult laudate, acestea trebuie sa fie de o calitate superioara. De aceea, materialul din care acestea sunt confectionate, dar si modul in care sunt realizate sunt doua aspecte ce definitiveaza calitatea sandalelor. Pielea naturala va ramane cea care va oferi incaltarilor un aspect frumos, va permite piciorului sa stea confortabil si va face din perechea de sandale sa reziste mai mult de un sezon.

Astfel, indiferent ca iti doresti o pereche de sandale pentru a te plimba confortabil pe plaja sau pentru a scoate din anonimat rochia preferata, asigura-te ca iti cumperi o pereche de sandale calitative, ce te vor face sa te simti minunat in ele multe veri la rand.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here