Din fericire, exista o multime de modalitati de a scapa de parul nedorit de pe picioare sau alte zone, chiar din confortul propriei case. De la metode vechi, cum ar fi indepartarea firelor cu o lama, pana la tehnologii mai noi (indepartarea cu laser), orice metoda este binevenita, atata timp cat acopera nevoile fiecaruia. Cu toate acestea, cea mai eficienta si recomandata metoda este cu ajutorul cerii de epilat. Pentru a aplica aceasta metoda e nevoie de cateva produse de epilare, iar rezultatele finale sunt de-a dreptul impresionante. In plus, e un proces care poate fi efectuat in propria casa, fara a fi necesara interventia unui profesionist.

PRODUSE DE EPILARE PENTRU ACASA: ce este nevoie si cum se folosesc

Ei bine, pentru a aplica aceasta metoda, ai nevoie de kit-uri de epilare. In principiu, un astfel de kit contine un incalzitor pentru ceara, flacoane de rezerva cu ceara, spatule pentru aplicarea cerii si benzi pentru epilat. Dupa ce te-ai asigurat ca ai cele necesare, procesul de indepartare al firelor nedorite este simplu de aplicat si eficient, chiar daca la inceput poate fi dureros.

In primul rand, este important ca cureti zona foarte bine, pentru a indeparta toate bacteriile. Poti folosi un gel igienizant pentru maini inainte de a incepe procesul in sine. Pentru ca durerea sa fie redusa, poti masa cu apa mai calda in zona de interes, pentru a inmuia firele de par si pentru a le extrage mai usor ulterior.

Mai apoi, flaconul de rezerva care contine ceara de epilat de la Cupio se introduce in dispozitivul pentru incalzire si se tine aproximativ 20-30 de minute. Cu ajutorul unei spatule, se intinde o cantitate suficienta de ceara pe zona dorita. Banda de epilare se aplica imediat dupa, se lasa cateva secunde pana se intareste si apoi se trage rapid in sens invers cresterii firelor de par. In cazul in care nu s-au indepartat toate firele, procedura trebuie repetata.

Pentru aplicarea acestei metode nu ai nevoie de prea multe produse de epilare, insa, chiar daca este considerata cea mai dureroasa metoda, la final vei beneficia de o piele fina si catifelata, fara iritatii, o perioada mai lunga de timp. Ceara de epilat de la Cupio nu contine substante care pot afecta pielea, prin urmare este recomandata mai ales persoanelor care au pielea sensibila ori predispusa la alergii.

Dupa finalizarea procesului, specialistii sunt de parere ca trebuie sa foloseste uleiuri speciale, care au rolul de a inchide porii si de a-i proteja de factorii externi.

Tot specialistii iti recomanda sa…

  • Folosesti spatula pentru aplicarea cerii o singura data. Nu trebuie refolosita la urmatoarea sesiune de epilare. Singurul tip de spatula care poate fi refolosit este cel din inox. Spatula din inox face parte din categoria de produse de epilare pe care trebuie neaparat sa le ai in casa.

Sa cureti in profunzime aparatul profesional de incalzire a cerii, daca nu este unul pe baza de rezerve. Poti folosi, spre exemplu, un solvent special pentru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here