Dupa ce a cucerit tari precum Albania, Grecia, Serbia si Cipru, Carine lanseaza „Falling”, un single cu un sound dance si influente balcanice, ce este insotit de un videoclip regizat de Alex Volintiru, o calatorie in diverse colturi ale lumii, din Tunisia pana in Bulgaria. Pentru aceasta piesa, Carine continua colaborarea cu DJ Sava alaturi de care a compus piesa impreuna cu Nicoleta Gavrilita si Cristian Tarcea.

 

„La inceput am avut doar vioara, iar de acolo a pornit totul, am combinat linia melodica si versurile din 3 piese diferite pe care le aveam deja, ca sa ne iasa ceea ce aveam in cap. Tin la aceasta piesa foarte mult si nu doar pentru faptul ca am fost implicata la crearea liniei si a textului, dar si pentru faptul ca are un sound care imi place si care e pe stilul meu. Sa canti ceea ce iti place si te reprezinta, eu numesc acest lucru «arta»”, declara Carine.

 

In septembrie 2018, Carine a lansat „No Time”, o piesa dance cu un videoclip misterios, plin de culoare. Dupa succesul colaborarii lui Carine cu DJ Sava pentru piesa „Sea Lo Que Sea”, a urmat „Magique”, prima ei piesa din cariera solo, cu un videoclip senzual. Vara trecuta, Carine a urcat pe scena in fata a mii de oameni alaturi de DJ Sava in cadrul ENMODA International Awards Night, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Balcani, iar in urma cu jumatate de an a lansat „Ghost”, single compus de catre Irina Rimes impreuna cu DJ Sava si Alex Cotoi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here