The Carnival, cel mai mare festival de street food &street art din Europa a adunat la Romexpo, între 6 și 8 septembrie, peste 100.000 de persoane în cele trei zile. Oamenii s-au bucurat de zeci de mii de porții de mâncare savuroasă și deserturi pregătite după sute de rețete diferite din peste 10 bucătării internaționale. Atmosfera de festival a fost întreținută cu zeci de ore

de muzică live și de spectacole colorate de artă stradală potrivite unui veritabil carnaval.

 

 

27 de ore de muzică live

 

În cele trei zile de festival, pe cele patru scene au urcat unele dintre cele mai tari trupe de la noi și din străinătate precum: Subcarpați, Paraziții, Alternosfera, Cred Că Sunt Extraterestru, E.M.I.L, Omul cu Șobolani, Sunnery James&Ryan Marciano, Peter Bjorn and John, Asian Dub Foundation Sound System Nouvelle Vague, Balthazar, Hindi Zahra, The Mono Jacks și Byron. În total, publicul s-a bucurat de nu mai puțin de 27 ore de muzică live.

 

Zeci de mii de porții de mâncare savurate în trei zile

 

The Carnival a fost cu adevărat o sărbătoare a gusturilor desăvârșite. Gurmanzii au fost răsfățați cu zeci de mii de porții de mâncare și deserturi pregătite după rețete inedite provenite din peste 10 bucătării internaționale. Participanții la eveniment făcut o călătorie culinară în jurul lumii, cu popas în bucătăria italiană, spaniolă, germană, mexicană, americană, românească, indiană, japoneză sau columbiană. De asemenea, aceștia s-au putut bucura de deserturi franțuzești, belgiene sau thailandeze și de cocktail-uri răcoritoare.

 

The Carnival, mai mult decât un festival de street food

 

The Carnival a adus un suflu nou festivalurilor de street food din România. Este singurul eveniment de acest gen care reușește să combine varietatea mâncării stradale, aducând în același loc și cele mai multe food truck-uri pe metrul pătrat, cu un line-up format din peste 40 de artiști și cu o mulțime de momente de artă stradală susținute de echipe de acrobați talentați din România. The Carnival a oferit o experiență pentru întreaga familie, oferind copiilor o zonă specială cu spații de joacă, ateliere creative și animatori.

 

Ne vedem în 2020

 

The Carnival va reveni și la anul cu două ediții, la Timișoara și București. Evenimentul de la Timișoara este programat între 22 și 24 mai la Muzeul Satului Bănățean, urmând ca festivalul de la București să aibă loc la Romexpo în toamna anului viitor.

 

Taste The Carnival!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here