Link YouTube: https://youtu.be/q_ljUC2AqtE

 

 

AMNA lanseaza „In ochii lui”, al treilea episod muzical din seria de patru piese inspirate din viata artistei. Pentru single-ul „In ochii lui”, AMNA a colaborat cu Edward Sanda, alaturi de care a lansat si „Milioanele de suflete”.

 

„Cand iubesti, indiferent in ce loc te afli sau prin ochii cui te uiti, vezi persoana iubita sau, cel putin, acesta este gandul care te guverneaza. O cauti pretutindeni si-ti doresti s-o intalnesti. Pacat ca oamenii se pierd. Neasumarea sau lipsa curajului pot fi obstacole decisive in calea fericirii unui cuplu, dese fiind situatiile in care cei doi se trezesc straini… Nici macar prieteni. Piesa mea este un indemn la adevar, sa ai curajul de a-l recunoaste si de a-l exprima, pentru ca adevarul este cel care te potenteaza si iti aduce solutii reale atat pentru propriul bine, cat si pentru cel din cuplu”, povesteste AMNA.

 

Dupa ce a cucerit publicul cu piese precum „Tell Me Why”, „In oglinda” (feat. Robert Toma) si „Arme” (feat. What’s UP), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania, AMNA a lansat „De Cate X Vrei Tu” si a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”. A umat „Ce ramane de facut”, feat. KEED de la Satra B.E.N.Z., iar la finalul lui martie piesa „Banii”, alaturi de Dorian Popa. La inceputul verii, artista a colaborat cu Edward Sanda pentru single-ul si clipul „Milioanele de suflete”, iar de sase luni posteaza saptamanal pe canalul sau de YouTube cover-uri precum „Un  actor grabit”, „Tu n-ai avut curaj”, „A fost iubire”, „Mai frumoasa”, dar si creatii proprii precum „Mama” si „14 Februarie”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here