Dent Estet Sibiu pentru adulți, singura clinică 100% digitalizată din centrul țării

 

 

Sibiu, 31 ianuarie 2019: Grupul de clinici Dent Estet continuă planul de investiții și ajunge la începutul acestui an la un total de zece unități dentare, odată cu deschiderea a două clinici în Sibiu, una pentru adulți și cea de-a doua adresată exclusiv copiilor. Valoarea investiției în cele două noi unități se ridică la aproape două milioane de euro, cea mai mare investiție în segmentul de clinici stomatologice din Sibiu și din regiune. În total, cele două clinici cumulează un număr de 12 unituri dentare, iar printre dotări se numără singurul centru de radiologie integrat într-o clinică din Sibiu, complet echipat și 100% digitalizat, un studio foto digital, o sală de training și un centru de pregătire și certificare a profesioniștilor din medicina dentară.

 

Deschiderea celor două noi clinici de la Sibiu se înscrie în strategia de business a companiei în ceea ce privește planurile de investiții și extindere în alte orașe din țară, în afara Bucureștiului. Pe lângă cele două clinici din Sibiu și cele șapte din București (patru pentru adulți, două clinici Dent Estet 4 Kids și o clinică Dent Estet 4 Teens), Dent Estet mai este prezentă în Timișoara, cu o clinică pentru copii.

 

Piața de servicii stomatologice s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Suntem foarte încântați să aducem la Sibiu leadershipul și modelul de business pe care Dent Estet și l-a asumat cu succes încă de acum 20 de ani. După parteneriatul strategic cu Polisano de acum doi ani, ne consolidăm, astfel, prezența la nivel regional, dar și aria de servicii oferite pacienților. Poziționat în inima țării, Sibiul este o alegere strategică în planul nostru de investiții și ne propunem ca în scurt timp să polarizeze și pacienți din județele învecinate inclusiv pe segmentul de stomatologie”, spune Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație al MedLife.

 

Clinica Dent Estet Sibiu pentru adulți are o suprafață de 750 de metri pătrați și un număr de șapte unituri dentare A-Dec, liderul absolut în Statele Unite ale Americii în producția de unituri dentare. Este cea mai mare clinică stomatologică, 100% digitalizată din Sibiu și reunește sub același acoperiș toate specialitățile medicinei dentare. Dent Estet 4 Kids Sibiu dispune de cinci unituri și se întinde pe o suprafață de aproape 200 de metri pătrați. Serviciile sunt personalizate și adaptate nevoilor copiilor și adolescenților, iar medicii sunt specializați exclusiv în tratamente dentare dedicate copiilor și relaționării cu aceștia. Clinica dispune de soluții pentru abordarea pacienților anxioși și oferă consultanță psihologică, pentru a spori confortul copiilor, dar și al părinților.

 

Când vine vorba de sănătate, avem în vedere întotdeauna investiții pe termen lung. De aceea, suntem extrem de fericiți că marcăm cei 20 de ani de activitate printr-un eveniment deosebit, deschiderea primelor noastre clinici în Sibiu. Avem un respect foarte mare pentru comunitatea de medici stomatologi de aici și suntem convinși că împreună putem crea în Sibiu un pol al excelenței în medicina dentară și un reper de servicii premium în materie de stomatologie. Credem în educația și în pregătirea medicilor din țara noastră, dar și în puterea pe care o formare continuă o are atât pentru dezvoltarea pieței, cât și pentru educarea pacienților. În acest sens, am demarat deja și în Sibiu cursurile și programele educaționale ale școlii Dental Office Managers, prin care instruim continuu profesioniștii din domeniul medicinei dentare”, spune dr. Oana Taban, Fondator & Director General al grupului Dent Estet.

 

Echipa care lucrează în noile clinici din Sibiu este formată din 35 de persoane, dintre care aproape jumătate sunt medici. Echipa medicală cuprinde medici din Sibiu, ce activează exclusiv în clinicile Dent Estet. Compania își propune să crească numărul medicilor din clinici, inclusiv cu medici români plecați în afara țării, care au aplicat și doresc să revină în România și cu care deja se poartă discuții avansate. Odată cu deschiderile de la Sibiu, Dent Estet ajunge la un număr de 320 de angajați și colaboratori și rămâne cel mai mare angajator de pe piața serviciilor de medicină dentară din România.

 

Echipa Dent Estet este definită de cultura de «sharing», ceea ce înseamnă că medicii și personalul din Sibiu vor beneficia de experiența și know-how-ul dobândit de noi de-a lungul timpului. De aceea, medici din București își vor oferi expertiza vizitând periodic clinicile din Sibiu pentru schimburi de experiență și implementarea integrală a procedurilor. Aducem la Sibiu întreaga noastră viziune pentru inovație și servicii de excelență în medicina dentară și suntem extrem de bucuroși să primim cereri de angajare de la medici români din afară, ne dorim ca ei să rămână în România și să facă performanță aici”, spune Cristian Taban, Director Executiv Dent Estet.

 

Investiții în tehnologie și aparatură în premieră la Sibiu

Clinica Dent Estet Sibiu pentru adulți este dotată cu tehnologie high-tech integrată, dispune de un studio foto digital, de un centru de radiologie dentară integrat și de o sală de intervenții pentru chirurgia dentară. Fiecare pacient este preluat de un medic coordonator și asistat de o echipă multidisciplinară, certificată internațional, pentru un confort sporit și o eficientizare a timpului petrecut în clinică.

 

Printre aparatura disponibilă în premieră în Sibiu se numără laserul WaterLase®, una dintre cele mai avansate tehnologii stomatologice laser disponibile la nivel mondial, care folosește energia laserului și a apei. Considerat cap de serie în SUA, aparatul este folosit în intervenții pentru implant dentar, tratamente endodontice, terapie parodontală, intervenții stomatologice chirurgicale, intervenții asupra țesuturilor moi.

 

Laserul stomatologic EPIC BIOLASE (SUA), o inovație în stomatologia digitală, care contribuie la tratamente sigure și precise, dar mai ales crește gradul de confort al pacientului în cabinetul dentar, reducând semnificativ durerea și numărul de vizite la medicul stomatolog.

 

Clinica dispune de o serie de alte tehnologii digitale, pentru a acoperi toate nevoile pacienților și orice solicitări de tratamente dintre cele mai complexe.

 

Scannerul intra-oral 3Shape Trios Real Color (Danemarca), ce oferă beneficiul simulării 3D în culorile reale ale dinților și țesuturilor pacienților, astfel încât rezultatul tratamentului devine predictibil, sigur și elimină eroarea umană aproape complet.

 

Tomografia computerizată CBCT de la KaVo OP 3D™ (Germania), reprezintă cea mai înaltă tehnologie digitală și oferă acuratețe maximă în diagnosticarea unei afecțiuni maxilo-faciale prin imagistică 3D, fotografii 3D, panoramare în 2D și cefalometrii, toate într-un singur dispozitiv.

 

Laborator propriu și integrat de tehnică dentară digitală Aspen, este un laborator propriu de tehnică dentară de ultimă generație asistat de tehnicieni dentari. Prin intermediul acestuia este eficientizat timpul de lucru al medicului, iar pacienții au posibilitatea de a beneficia, în mai puțin de 24 de ore, de un produs similar dintelui natural.

 

Centrifuga ENDORET PRGF (SUA), un aparat care utilizează forța centrifugă prin care se separă plasma cu proteine din sângele pacientului, în aproximativ 8 -10 minute, pentru ca aceasta să fie folosită ulterior în vindecarea zonelor pe care s-a intervenit chirurgical.

 

Radiografia digitală, care permite o vizualizare în detaliu la nivelul cavității bucale, atât de către medic, cât și de către pacient.

 

Microscopul electronic LEICA M320 F12 (Germania), ce permite o documentație în timp real în sistem video full HD și o comunicare rapidă și eficientă cu pacientul. Oferă un unghi larg de vizualizare și o profunzime largă a câmpului de vizualizare.

 

Future Smile Studio, studio de diagnostic 3D, ce permite configurarea și construcția digitală a zâmbetului.

 

***

Despre DENT ESTET

Grupul DENT ESTET este încă de la înființare, din anul 1999, lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România. În cei 20 de ani, echipa s-a extins la un număr de 320 de specialiști, dintre care 93 sunt medici. Aceștia au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienți. DENT ESTET deține 10 clinici stomatologice multidisciplinare în București, Timișoara și Sibiu, destinate tuturor categoriilor de vârstă, 3 divizii de excelență unice în România (Implant Division, Esthetic Division și Advanced Orthodontic Division), primul laborator de tehnică dentară digitală Aspen și 2 studiouri foto digitale specializate Future Dental Smile. Toate acestea reunesc un număr de 57 de cabinete pe o suprafață totală de 3000 de metri pătrați, care includ si  3 săli de chirurgie complet utilate și 3 centre de diagnostic și radiologie digitală cu expunere minimă la radiații.

Recunoscut pentru contribuția la dezvoltarea domeniului stomatologic privat din țara noastră, grupul de clinici DENT ESTET a inaugurat anul trecut prima clinică dentară complet digitalizată din România și cel mai mare centru Planmeca Digital Academy.

Printre inovațiile majore aduse pe piața din România se numără DENT ESTET 4 KIDS (2008) și DENT ESTET 4 TEENS (2012), primele clinici stomatologice din România și din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor și adolescenților și, nu în ultimul rând, Asociația Dental Office Managers (ADOM), sub umbrela căreia se desfășoară cursurile primei școli de manageri dedicați clinicilor de medicină dentară.

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din țara noastră.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here