Unul dintre cele mai indragite personaje din cartile pentru copii moderne este Harry Potter. Micutul vrajitor neinfricat reuseste sa lupte impotriva raului alaturi de prietenii sai si sa invete cateva ceva din tainele magiei pentru a se apara pe viitor de atacurile dusmanilor. De cand a aparut si filmul toata lumea stie de Harry Potter, copiii sunt indragostiti pur si simplu si isi doresc sa il intruchipeze pe magician ori de cate ori au ocazia. Cel mai bun loc pentru a deveni chiar si pentru cateva ore micutul magician neinfricat este un carnaval.

 

In cadrul unui carnaval copiii trebuie sa poarte costume specifice, cat mai confortabile si mai elegante asa ca va trebui sa va pregatiti din timp pentru marele eveniment. Parintii care sunt in cautarea unui costum Harry Potter complet pot arunca o privire pe oferta KidStyle.ro, magazin online cu produse de calitate la preturi mici. Un costum Harry Potter comandat din magazinul virtual este facut din crepsaten, se poate purta si laserbari, este format din camasa, mantie si cravata, inclusiv bagheta. Costumele sunt realizate manual, intr-un atelier romanesc, din materiale de calitate superioara, pot fi alese usor marimile dorite pe KidStyle.ro, livrarea se face in 1-2 zile lucratoare, toate masurile sunt romanesti asa ca produsele vor veni foarte bine copiilor.

 

Pentru ca sunt facute manual costumele au cusaturile intarite, rezista bine la purtare si la spalare, sunt confortabile si testate in asa fel incat sa fie cat mai apropiate de ceea ce isi doresc micutii. Magazinul online livreaza rapid produsele comandate, consultantii specialisti sunt pregatiti cu toate informatiile pentru a cumpara de fiecare data cunoscand toate detaliile despre livrare si produsul dorit. Costumelede la kidstyle se pot purta foarte bine ani la rand fara sa de degradeze, se pot igieniza foarte bine si sunt mult mai rezistente decat cele de serie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here