Putem spune ca tavanele extensibile isi au originea inca din perioada in care omenirea folosea carpe umede pe care le intindea pentru a crea un tavan fals. Tehnica moderna a acestor tavane extensibile este foarte asemanatoare, si asta pentru ca acest tip de plafoane constau intr-un sistem de tavan suspendat care foloseste o membrana usoara din PVC si o rama pe care se prinde. Membrana din PVC este intinsa si prinsa in aceasta rama care se monteaza sub tavanul real, pentru a avea in locuinta un tavan perfect drept.

Usor de instalat, tavanele extensibile sunt ideale pentru a ascunde imperfectiunile de pe plafoanele obisnuite si pot fi folosite pentru a crea un interior unic si frumos. Un plafon extensibil se monteaza peste tavanul deja existent – deci nu exista probleme majore legate de instalarea lui.

Aspectul si textura plafonului extensibil nu pot fi comparate cu cele ale unui plafon obisnuit; va ofera cel mai bun aspect, care nu poate fi obtinut cu alte tipuri de tavan. Tavanele extensibile permit incorporarea tuturor tipurilor de corpuri de iluminat.

In plus, un astfel de plafon modern va ofera posibilitati de design nelimitate si posibilitatea de a imprima diverse modele pe suprafata lui.  Cu o garantie de 10 ani, puteti avea un tavan care nu se va coji, nu se va zgaria sau pata si nu este nevoie sa il zugraviti.

Rezistent la umiditate si igrasie

Igiena si curatarea sunt primordiale cand vine vorba despre tavanul din baie. Intr-un astfel de mediu, in care umiditatea si vaporii de aburi sunt in permanenta, tavanul trebuie sa faca fata mediului umed. Aceste tavane extensibile sunt cele mai potrivite pentru a constitui o bariera impotriva umezelii si igrasiei. Ele asigura o protectie eficienta si durabila a locuintei, nu se rup si pot fi intretinute fara efort.

Ideale in bucatarie

Plafonul ideal intr-o bucatarie trebuie sa fie usor de curatat si sa permita instalarea simpla a corpurilor de iluminat, a sistemelor de ventilatie sau a celor de aer conditionat. Cu totii ne dorim in bucatarie un tavan practic si igienic, asa cum sunt tavanele extensibile de la Apollon Design Romania.

Astfel de tavane sunt foarte usor de instalat (sunt necesare doar cateva ore, in functie de dimensiunea camerei). De asemenea, instalarea lor nu produce murdarie, nu este nevoie sa scoateti mobilierul din incapere, singura cerinta este accesul liber la perimetrul camerei. In general, instalarea intr-o camera de dimensiuni medii (aproximativ 20 m2) este finalizata in 2-3 ore.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here