Usile de la fiecare camera, precum si cea de la intrarea in locuinta sunt elemente extrem de importante si indeplinesc o serie intreaga de roluri, nu doar cel de a delimita un anumit spatiu. De aceea, atunci cand ne renovam locuinta, o etapa esentiala de care va depinde la finalul lucrarilor confortul, functionalitatea si designul interior al caminului nostru, este si cea referitoare la alegerea usilor de interior, precum si a celei de la intrare. Iar atunci cand vom decide ce fel de usi dorim sa avem in casa, trebuie sa tinem cont de ceea ce ne propunem sa obtinem prin intermediul acestora in camerele in care vor fi instalate.

Indiferent de preferintele noastre in materie de stil si design, avem la indemana o oferta consistenta in domeniu si cu siguranta vom gasi mai multe modele de usi de interior care sa intruneasca aceste criterii ale noastre, in ceea ce priveste materialul din care sunt realizate si pentru care optam, culori, forme si finisaje, tipuri de balamale, tipuri de manere etc.

Si pentru ca ne dorim un aspect armonios al intregii locuinte si implicit  un corespondent intre usile caminului, putem apela, avand stabilit deja designul celor de interior,  la un model de usi de exterior la comanda, care sa respecte aceeasi linie.

Cu siguranta, ne vom dori pentru dormitor intimitate, posibilitatea de a avea parte de odihna si un somn linistit, deci o usa care sa fie bine izolata fonic, dar si termic, alaturi de etanseitate. Pentru living, vom pune accent, alaturi de functionalitatea deplina, pe un design elegant, care sa completeze armonios piesele de mobilier, parchetul si decoratiunile din sufragerie.

Putem opta pentru un model din gama usilor de interior laminate, intr-o diversitate de stiluri, cu blatul usii si tocul aceleasi nuante sau in culori distincte, cu luminator de sticla, cu decupaje de efect din sticla securizata.  De asemenea, solutii inspirate sunt cele reprezentate de usile vopsite, alegand culoarea potrivita, care sa se asorteze cu parchetul sau cu nuanta peretilor, cele din furnir natural, care ofera eleganta camerei.

In cazul in care doriti sa creati impresia de spatiu mai mare in camerele mici, de efect sunt usile de interior din sticla securizata, sablate, precum si cele glisante din lemn sau din sticla, care asigura o atmosfera sofisticata, dar si patrunderea din plin a luminii de afara. Daca sunteti  adeptii stilului minimalist, o alegere perfecta este cea a usilor filomuro, cu toc ascuns, integrat discret in perete sau fara toc, care aproape ca mascheaza intrarea si contribuie la un aspect unitar si distins al camerei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here