Romanii aleg sa trateze foarte multe afectiuni folosind suplimente naturale, iar acest lucru nu se intampla doar in tara noastra. Peste tot pe mapamond, oamenii aleg tratamentele homeopatice, in detrimentul celor medicamentoase, printre cele mai des intalnite motive fiind traditiile, economia si sanatatea.

produse naturiste

produse naturiste

Piata suplimentelor naturale a inregistrat o crestere spectaculoasa in ultimii ani, multumita unei mai bune informari a romanilor asupra beneficiilor aduse de plante. La acest fapt a contribuit si un fond istoric bun in acest sens, dar si o mai mare deschidere spre ceea ce s-ar putea numia „medicina spirituala”.

Romanii aleg sa trateze foarte multe afectiuni folosind suplimente naturale, iar acest lucru nu se intampla doar in tara noastra. Peste tot pe mapamond, oamenii aleg tratamentele homeopatice, in detrimentul celor medicamentoase, printre cele mai des intalnite motive fiind traditiile, economia si sanatatea.

Dietele de slabit primesc ajutorul suplimentelor naturiste

Deoarece majoritatea dietelor de slabit implica o anumita reducere a unor substante, medicii nutritionisti recomanda, adeseori, ca acestea sa fie insotite de consumul unor suplimente naturiste. Fie ca vorbim despre pilule de slabit sau batoane nutritionale, multi romani prefera aceste solutii bazate pe plante, fata de cele care contin ingrediente sintetice.

Pe piata exista foarte multe tipuri de suplimente naturiste pentru slabit, unele dintre acestea bucurandu-se de o apreciere reala din partea celor care le-au folosit.

Suplimente naturiste pentru imunitate

In ceea ce priveste imunitatea corpului, romanii prefera suplimente naturale precum uleiuri sau mierea de albine. Printre uleiurile dedicate imunitatii se numara cele de cimbru, eucalipt, cuisoare, oregano, menta si cel de scortisoara. Acestea pot fi folosite sub forma de aromaterapie, atat in cada, cad si aplicate direct pe piele. De asemeni, ele se folosesc si sub forma de uleiuri aromate.

Mierea de Manuka este produsa in Noua Zeelanda si Austria si este din ce in ce mai apreciata de catre romani. Aceasta nu doar contribuie la o crestere foarte buna a imunitatii, ci ajuta corpul prin mult mai multe efecte, pozitive pentru sanatate. Din pacate, aceasta nu este recomandata copiilor sub 2 ani, tocmai fiindca este un produs extrem de puternic – poate cel mai puternic de acest tip din lume, la momentul actual. Totusi, daca aveti peste aceasta varsta si doriti sa consumati unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale, va recomandam o cura cu miere de Manuka.

Impotenta, tratata rapid cu suplimente naturiste

Romanii prefera sa isi trateze si problemele de impotenta cu suplimente naturale. Tianli si Natural Potent sunt doar doua dintre aceste remedii care si-au gasit intrare pe piata din tara noastra. Astfel, aceste suplimente pot fi luate doar cu 40 de minute inainte de a incepe actul sexual pentru a va bucura de o intimitate cu rezultate bune.

Si frigiditatea se afla pe lista afectiunilor tratate pe cale homeopata, existand tratamente sub diferite forme, de la aromaterapie cu lumanari sau esente, pana la pastile sau produse destinate masajului. Acestea sunt folosite cu succes de catre femei din toata lumea si nu doar din tara noastra, in ultimii ani inregistrandu-se o crestere spectaculoasa a vanzarilor, dar si a curiozitatii clientilor fata de aceste produse.

Bolile de ficat sunt tinute sub control cu suplimente naturiste

Deoarece bolile de ficat impun un regim strict, tot mai multi suferinzi de acestea aleg sa se indrepte spre tratamentele cu produse naturiste . Astfel, toate tipurile de hepatita isi gasesc leacul in farmaciile homeopate, in special cele care implica un numar crescut de transaminaze.

Suplimentele naturale ajuta si la o regenerare mai rapida a ficatului, ceea ce aduce cu sine si o crestere a energiei organismului, dar si un aspect general mai bun.

Tratamente corporale la mare cautare

Totusi, printre cele mai numeroase afectiuni care sunt tratate cu ajutorul suplimentelor naturiste se numara bolile de piele si tratamentele cosmetice, in special deoarece acestea nu au, de cele mai multe ori, nevoie de parerea unui medic. Astfel, romanii aleg sa se trateze acasa, prin intermediul masajului, a cremelor preparate acasa sau prin aromaterapie.

In aceasta categorie intra nenumarate suplimente naturiste, precum uleiul de cocos, cel de portocala, uleiul de menta sau cel de multiflori. Cu ajutorul acestora se poate face si o detoxifiere completa, prin care se elimina si se neutralizeaza toxinele din organism. Dietele de detoxifiere sunt recomandate a fi tinute cel putin o data pe an, pentru a ne asigura ca organismul nostru ramane cat mai tanar si mai energic posibil, pentru cat mai mult timp.

Halena digestiva – mirosul neplacut al respiratiei – poate fi combatuta tot cu ajutorul suplimentelor naturiste. Exista pastile care sa elimine acest miros neplacut, la fel cum exista si esente aromate sau chiar gume de mestecat cu componenta 100% naturala.

Incercati si dumneavoastra tratamente cu produse naturiste, pentru a va imbunatati viata de zi cu zi. Suplimentele cu vitamine sunt recomandate atat copiilor, cat si adultilor, iar gatitul cu uleiuri bio, precum cel de cocos, este recomandat in tratarea a foarte multe afectiuni. Nu doar ca veti avea o sanatate de invidiat, obtinuta la un pret mic comparativ cu cel al medicamentelor, dar veti si deborda de energie, multumita substantelor pe care acestea le contin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here