Sezonul târgurilor expoziționale se apropie și fiecare specialist în marketing știe că trebuie să aleagă sistemul de expunere potrivit. Alegerea este făcută și în funcție de bugetul de marketing, dar și de particularitățile fiecărui sistem. Astăzi descoperim diferențele dintre pop-up spider și pop-up textil .

In principiu, când vorbim despre pop-up, ne referim la un sistem expozițional  în vogă, care oferă vizibilitate puternică oricărui brand. Poți alege un pop-up textil (drept sau curb) sau un pop-up spider (drept sau curb). Diferența dintre cele două produse constă atât în forma scheletului pe care se întinde printul, cât și în materialul propriu-zis al printului.

Astfel, un pop-up textil este format dintr-o structură extensibilă din aluminiu, foarte ușor de montat, pe care se atașează printul textil, dintr-o singură bucată. Un pop-up spider constă în imprimarea mesajului pe fâșii de autocolant, atașate pe panouri subțiri din PVC. În acest caz, panourile vor îmbrăca o structură metalică extensibilă tip spider, care îi conferă stabilitate și eleganță.

Un pop-up textil sau spider curb are o formă specială, care aduce un aer inovator în prezentarea standului tău expozițional. Produsele pop-up  oferite de ExpoSystem au un design atrăgător, fiind concepute să inspire încredere și profesionalism.

Pop-up spider si pop-up textil, vizibilitate puternică pentru brand-ul tău

În comparație cu alte sisteme expoziționale, un pop-up textil sau spider oferă vizibilitate ridicată pentru mesajul tău. Este ușor de transportat și de montat și poate fi așezat cu ușurință în orice tip de spațiu.

Mai mult, un pop-up spider are un avantaj major care îl diferențiază de celelalte sisteme expoziționale. Acesta constă în suprafață mare de expunere, de până la 8 mp. Suprafața de print variază între 1,35 metri pentru Pop-up 1×3 curb și poate ajunge până la 3,5 metri pentru cel mai lung produs – Pop-up 4×3 curb. Toate sistemele din gama noastră au o înălțime de 2,3 metri.

Fie că participi la un târg, ai de făcut o prezentare în cadrul unei conferințe sau vrei să-ți promovezi afacerea sau ofertele speciale, sistemele expoziționale nu au voie să-ți lipsească din depozit. Și, cum acestea se schimbă în mod constant, și tu trebuie să ții pasul și să-ți dinamizezi încontinuu standul expozițional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here