Era moderna este caracterizata de constientizarea necesitatii adoptarii unui stil de viata sanatos, care sa compenseze cu provocarile cu care ne confruntam zilnic: stres, ore prelungite de munca la birou, lipsa timpului pentru sport, hobby-uri sau activitati relaxante.

fotolii de masaj Chairmony

In acest context, terapia prin masaj este recomandata atat pentru diminuarea stresului, cat si relaxarea muschilor si detasarea mentala.

Dezvoltate cu aportul maestrilor in masaj si create cu priceperea designerilor italieni, fotoliile Chairmony indeplinesc functiile practice, estetice si de functionalite a acestui tip de produs.

Scaune de masaj profesionale pentru mentinerea unui echilibru constant intre corp si minte

Inca de la primul contact cu fotoliile de masa Chairmony, clientii remarca precizia cu care acestea sunt fabricate, finisajele elegante si acuratetea miscarilor de masaj.

Calitatea materialelor si diversitatea design-ului permit clientilor sa aleaga un model care sa se incadreze in spatiul unde va fi amplasat, dar sa corespunda si exigentelor si preferintelor personale:

In intimitatea casei – Produsele brandului Chairmony: fotoliul Modern, fotoliul Retro si fotoliul Retro Advanced
La birou – Optiunea Corporate – Integrarea de scaune de masaj in ambientul birourilor, pentru detensionare si cresterea productivitatii.

Mai mult, compania Chairmony pune la dispozitie tuturor clientilor sai optiunea de a-si personaliza fotoliile de masaj, posibilitatile fiind infinite.

Cum functioneaza?

Toate modelele de scaune de masaj comercializate de Chairmony sunt prevazute cu multiple programe, conform preferintelor si nevoilor beneficiarilor:

Masaj chinezesc clasic;
Masaj thailande;
Masaj Hong Kong;
Masaj american;
Upper Body;
Lower Body.

Functiile care definesc performantele acestor fotolii de masaj sunt: pliere pe forma corpului, reflexoterapie, Stretching, Focus.

Dotari

Dotarile scaunului de masaj Chairmony sunt impresionate, oferind utilizatorilor un confort si inovatie:

Aplicatia Chairmony

Pentru confortul clientilor sai, Chairmony a dezvoltat si implementat aplicatia speciala pentru sistemele de operare Ios si Android, astfel incat fiecare scaun de masaj poate fi manevrat utilizand un smartphone sau tableta.

Personalizarea masajului devine mult mai facila, iar ajustarea si adaptarea scaunului la preferintele personale se face rapid.

Functia audio

Toate modelele de scaune de masaj profesionale sunt prevazute cu sistem audio, pozitionat la nivelul capului.

Functia audio poate fi si ea controlata cu ajutorul aplicatiei Chairmony, direct de pe telefon sau tableta.

Scanare corporala

Gratie senzorului de scanare integrat in aceste fotolii, masajul oferit de scaunele Chairmony se concentreaza pe fiecare punct cheie al corpului uman, detectand proportiile si dimensiunile reale ale utilizatorilor.

Prin urmare, acuratetea cu care este efectuat masajul reprezinta un element esential pentru efectele benefice generate.

Incalzire

Pe langa efectul de relaxare a muschilor, implicit de stimulare a sistemului circulator, acest scaun de masaj este prevazut cu functie de incalzire, care stimuleaza circulatia sanguina.

Mai mult, incalzirea scaunului in timpul masajului reprezinta o alternativa pentru sedintele de fizioterapie.

Calitatea produselor si servicii auxiliare pentru clientii Chairmony

Consultarea in selectarea produsului potrivit, precum si personalizarea acestuia, reprezinta primele servicii de care beneficiaza clientii Chairmony, insa compania ofera si:

Livrare gratuita in toata tara – Indiferent de adresa de livrare, fotoliile de masaj sunt livrate in orice locatie, gratuit;
Instalarea scaunului si instruire pentru utilizarea corecta – Pretul de achizitie al oricarui fotoliu de masaj include si montarea acestuia in locatia mentionata, impreuna cu recomandarile de utilizare;

Service – Personalul specializat se va prezenta pentru remedierea inconvenientelor ce pot surveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here