Un album cu fotografii digitale, reprezinta innoirea si modernizarea vechilor albume, cu poze care-si schimba aspectul de la trecerea timpului.

Un album cu fotografii digitale, reprezinta innoirea si modernizarea vechilor albume, cu poze care-si schimba aspectul de la trecerea timpului. Fotografiile digitale pot avea o rezolutie foarte mare, daca au o calitate buna. A devenit foarte simplu sa-ti faci propriul album foto. Il poti face cadou, adaugand poze alaturi de prietenii tai sau alaturi de familie. Poti comanda chiar si albume pentru colegii de clasa, la sfarsitul anului scolar. Acesta poate fi un cadou ideal sau poate fi o sursa de bucurie cand il deschizi si revezi momente frumoase din vacanta de anul trecut. Avantajul este ca ai mana libera sa-l creezi asa cum doresti.
Iata pasii care trebuie urmati pentru a creea si pentru a comanda un album cu fotografii digitale.
Pasul 1
Descarca softul care-ti este pus la dispozitie, gratuit.
Acest soft iti ofera posibilitatea de a pune pozele in orice ordine doresti. Poti adauga diverse efecte, rame sau texte. Poti inlocui poze, si le poti muta pana te hotarasti. Poti alege dimensiunea albumului si numarul de pagini. Ai si varianta de a alege coperta potrivita.
Pasul 2
Dupa ce ai creeat albumul dupa bunul plac, sau dupa ce ai primit aprobarea de la colegii de clasa este timpul sa trimiti fisierul. Softul iti va cere permisiunea pentru acest lucru, iar apoi vei completa datele de contact si cele de livrare. Albumul, asa cum tu l-ai trimis va fi produs, urmand sa fie livrat catre tine sau poti sa-l ridici din magazin.

V-ati fi imaginat ca poate fi atat de simplu? V-ati fi gandit ca un album cu fotografii digitale, pe care l-ati prelucrat , poate fi cadoul ideal pentru parinti sau prietenii cei mai buni? Un album foto ne aduce aminte de momente frumoase si ne poate fi sursa de bucurie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here