Daca lucrezi intr-un mediu de afaceri si trebuie sa oferi cadouri angajatilor sau partenerilor, GiftSolution.ro, magazin online de cosuri cadou cu un portofoliu mare de produse si un stoc impresionat, propune cateva idei in functie de momentul in care trebuie sa oferi un cadou

Complexitatea mediului de afaceri a crescut, la fel si relatiile dintre partenerii de busines iar indiferent de ocazii sau scopuri, oamenii ofera cadouri. Tocmai de aceea, in ultima perioada, s-a observat un trend in ascensiune al oferirii de cadouri partenerilor, colaboratorilor sau angajatilor.

Daca lucrezi intr-un mediu de afaceri si trebuie sa oferi un cadou insa daca nu ai nici o sursa de inspiratie, GiftSolution.ro, unul dintre cele mai mari site-uri de cosuri cadou din Romania, cu un portofoliu foarte mare de produse, iti propune cateva idei:

Situatia No.#1 Urmeaza sa inchei un parteneriat important si iti doresti sa iti impresionezi colaboratorul cu un cadou. In acest caz, cosurile de cadou corporate pot fi solutia cea mai inspirata. In plus, daca ai o mica idee despre preferintele colaboratorului tau, poti alege chiar tu continutul cosului: fie o bautura rafinata alaturi de cateva delicatese, fie variante cu obiecte de birou personalizate, carti sau accesorii de lux.

Alegerea cadoului potrivit te va ajuta sa fii inovator in comunicare, sa iti arati interesul fata de gusturile partenerului tau si cu siguranta va contribui la o colaborare de durata.

Ascensiunea trendului cadourilor corporate a generat o intreaga miscare in randul magazinelor de cadouri care ofera o gama din ce in ce mai variata care sa satisfaca cele mai inalte standarde de calitate.

Tocmai de aceea, cadourile corporate se vor adresa de cele mai multe ori oamenilor de afaceri care adopta stiluri avangardiste, standardele fiind de obicei mult mai ridicate.

Marile firme apeleaza intotdeauna la cadouri corporate pentru ocazii speciale!

Un cadou corporate nu va fi niciodata un simplu cadou, diferentiindu-se in principal prin publicul caruia i se adreseaza, prin scopul si mai ales prin impactul care se doreste a fi obtinut.

Situatia No.#2 Se apropie o sarbatoare importanta sau un eveniment semnificativ la locul de munca sau este ziua unuia dintre colaboratorii tai. Pentru situatiile cele mai grele, exista si solutiile cele mai usoare iar alegerea unui cadou potrivit pentru aceste ocazii este atat de simpla: daca cea care urmeaza sa primeasaca cadoul este o femeie, alege un cos corporate care sa includa un Whiskey Ballantine’s in cutie, panettone cu stafide si coaja de portocala, fursecuri cu ciocolata si portocala, o tableta de ciocolata si biscuite crocant cu migdale iar reactiile vor fi extrem de pozitive. Carei femei nu i-ar placea sa primeasca un astfel de cadou?

Iata cateva idei interesante si pentru cadourile destinate barbatilor, in special celor pasionati de vinuri: ce ai spune de un cos corporate care sa includa un vin rosu Prahova Valley Reserve Cabernet Sauvignon si un vin alb Prahova Valley Reserve Sauvignon Blanc, ambalate elegant intr-o cutie de cadouri, cu o funda decorativa?

Atunci cand vrei sa daruiesti un cadou de impact, cu care intr-adevar sa impresionezi un colaborator sau partener, alege solutia cea mai simpla: cosurile de cadou corporate! Este foarte simplu sa daruiesti un cadou cu stil care sa fie apreciat!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here