Lampioanele zburatoare au devenit parte integranta a petrecerilor de tot felul. Nuntile sau botezurile sunt marcate simbolic prin lansarea unui lampion.

Indragostitii au preluat de asemenea acest obicei, care sa marcheze legatura dintre ei, juramintele si iubirea. Lanterna a devenit astfel simbolul suprem al dragostei, afectiunii si momentelor importante din viata oamenilor.

Artificii vs. Lanterne

Spre deosebire de artificiile care erau folosite inainte in acest scop, lampioanele sunt avantajoase din punct de vedere al costului, insa ele ii angreneaza si pe cei implicati in evenimente. Daca artificiile trebuie montate si lansate de o persoana specializata, ele pot fi aprinse si lansate de oricine. Satisfactia succesului este mult mai mare atunci cand cel care l-a lansat stie ca a contribuit la acest eveniment.

Tipuri

Pe langa lampioanele zburatoare clasice, clientii pot gasi pe magazinele online si modele ovale sau diamant. Pentru a marca si mai bine dragostea, producatorii si distribuitorii au creat versiuni in forma de inima. Acestea se pot regasi fie sub forma 2D, fie sub forma 3D. Produsele vin in ambalaje individuale, astfel ca umezeala nu poate patrunde in interior, lucru ce ar fi determinat deteriorarea materialului. Pachetul include si instructiunile de utilizare, astfel incat oricine doreste sa lanseze un lampion, sa poata face acest lucru cu usurinta.

In cazul utilizarii unor astfel de produse, consumatorul trebuie sa opteze pentru materiale biodegradabile . Hartia din care sunt confectionate este indicat sa fie ignifuga, astfel ca in cazul in care flacara ajunge pe suprafata ei, sa nu arda cu flacara mare. In contact direct cu sursa de foc, materialul bio se va innegri si se va topi.

Consumatorul trebuie sa stie ca acest produs nu trebuie montat. El are atasate toate piesele si accesoriile necesare. In momentul in care bucata de combustibil se incinge suficient de mult, ea va lua foc. Aerul cald va umple panza, o va umfla si o va face sa pluteasca. In acest fel, lampionul se va ridica de la sol si va pluti in aer, la distante din ce in ce mai mari, influentat fiind si de vant. In momentul in care combustibilul se termina, focul se stinge, iar lampionul cade. De aceea, specialistii va recomanda sa utilizati un produs biodegradabil. In momentul in care acesta cade, nu va afecta cu nimic solul.

Siguranta produsului

Lampioanebio.ro ofera produse certificate CE, care se incadreaza in normele impuse de Uniunea Europeana si certificate SGS, care atesta faptul ca produsele comercializate sunt sigure. Elementele utilizate in realizarea acestor produse sunt: hartia care nu arde, sfoara dintr-un lemn special si o bucata de combustibil, care vine deja atasata.

Cand sunt utilizate?

Lampioanele zburatoare 3D sunt ideale pentru evenimentele speciale precum nunti sau botezuri. Acestea se gasesc in special sub forma de inima, care au rolul de a marca legatura si afectiunea dintre cei care le lanseaza. Clientul poate opta pentru un singur model, dar poate achizitiona si pachet de 10 sau 50 de lampioane . Comanda produselor sa face fie prin telefon, fie online, iar livrarea prin curier rapid.

Despre lampioanebio.ro

Magazinul online care comercializeaza lampioane zburatoare biodegradabile, care satisfac dorintele clientilor si protejeaza mediul in acelasi timp. Pe site, clientul poate gasi o varietate de produse, in culori si modele de tot felul. De asemenea, acesta beneficiaza de promotii si pachete speciale. Pe langa aceste beneficii, cumparatorul trebuie sa stie ca produsele sunt certificate si sunt sigure, astfel ca nu trebuie sa se ingrijoreze ca s-ar putea rani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here