Aparatele Kangen va ofera posibilitatea utilizarii a cinci tipuri de apa, potrivite pentru detoxifiere, slabire, dezinfectare, infrumusetare si spalare a fructelor si legumelor.

De la sanatatea organismului pana la aspectul fizic, apa are un efect incontestabil asupra organelor si tesuturilor noastre. Fie ca ne referim la apa alcalina cu proprietati detoxifiante si anti-imbatranire sau la apa acida cu efect dezinfectant, aparatele Kangen permit selectarea profilului chimic potrivit nevoilor dumneavoastra. Aparatele Kangen va ofera posibilitatea utilizarii a cinci tipuri de apa, potrivite pentru detoxifiere, slabire, dezinfectare, infrumusetare si spalare a fructelor si legumelor.

In prezent, exista tot mai multe probleme legate de prezenta mediului acid in organism. Corpul uman functioneaza in mod optim intr-un mediu intern predominant alcalin. Atunci cand suntem supusi stresului fizic si psihic, cand consumam alimente cu nivel scazut de nutrienti, corpul are un nivel de aciditate mai ridicat. Kangen va ofera o sursa sigura de apa alcalina si puternic ionizanta cu ajutorul  tuturor aparatelor. Studiile arata ca mediul acid intern predispune la probleme precum: aparitia cancerului, imbatranire prematura, probleme gastro-intestinale, inclusiv probleme psihologice. Se pare ca nu este suficienta schimbarea temporara a factorilor de mediu daunatori pentru a obtine inversarea acestor efecte negative. Cu alte cuvinte, schimbarea obiceiurilor alimentare este eficienta atunci cand se transforma in stil de viata.  Aparatele Kangen permit mentinerea sanatatii pe termen lung. Optand pentru cea mai avantajoasa optiune, aparatul Leveluk R, va puteti bucura de apa alcalina, apa acida si apa de infrumusetare.  Prin design-ul minimalist si utilizarea facila, acestea sunt usor transportabile pentru ca dumneavoastra sa puteti avea un stil de viata sanatos zi de zi, oriunde, fara compromisuri.

Totodata, o parte din dezavantajele stresului si alimentatiei nepotrivite se rasfrang si asupra aspectului fizic. Pielea dobandeste un aspect imbatranit, kilogramele suplimentare incep sa se acumuleze, organismul este mai sensibil, iar puterea de concentrare este mai scazuta. Atat apa alcalina, cat si cea acida, obtinute cu ajutorul aparatelor Kangen contribuie la imbunatatirea aspectului fizic. Un studiu a  aratat ca inlocuirea dozei recomandate de apa cu apa alcalina are efect in reducerea greutatii subiectilor obezi. Puteti obtine nivelul alcalin optim cu ajutorul oricarui aparat din gama Kangen si sa va bucurati de aceste efecte.  Aparatul Leveluk SD 501 va permite sa beneficiati de apa pentru infrumusetare si sanatate si ape tehnice, folosite pentru dezinfectare si spalare.

Sistemul de filtrare Anespa reduce considerabil cantitatea de clor din apa potabila, pastrand mineralele benefice pentru piele si par. Nici apa acida nu este de neglijat in ceea ce priveste sanatatea organismului. Se pare ca aceasta are numeroase beneficii astringente pentru probleme de tip acneic.

Alegeti Leveluk JR si beneficiati de efectele apei acide cu rol dezinfectant si ale apei puternic alcalina cu ajutorul careia spalati fructele si legumele. Optati pentru Leveluk SD 501 Platinum si veti beneficia de sanitarizarea alimentelor, a ranilor si taieturilor de la suprafata pielii si de o durata de viata de pana la 15 ani. In plus, apeland la sistemul de filtrare in trei trepte Enagic, va puteti bucura de siguranta apei reduse in: metale grele, bacterii si contaminanti precum plumb, nitrati si nitriti.

Aparatele Kangen asigura mentinerea unui stil de viata sanatos. Punand la dispozitie o gama variata de produse, va oferim mijloacele cele mai economice pentru a va bucura de beneficiile apei alcaline si acide acasa, la birou sau chiar dezvoltand propria afacere de tip restaurant sau cafenea. Cu ajutorul unei tehnologii de filtrare in trei etape, ne asiguram ca aveti parte de un efect cat mai puternic al apei.  Dotate cu filtre pe baza de carbune activ si ceramica, aparatele Kangen permit pastrarea proprietatilor minerale ale apei. Si daca doriti obtinerea rapida a apei, fara timp pierdut inspectand ecranele si citind manualul de instructiuni, alegeti aparatul Leveluk K8 ce va ofera asistenta vocala in timp real.

Avand un grad inalt de fezabilitate, aparatele Kangen sunt adaptate la conditiile retelelor locale de apa, ajustandu-si productia de apa ionizata. Astfel, va puteti bucura de efectele benefice, indiferent de locatie. Prin functia de autocuratare, acestea au o durata de viata prelungita, de pana la 20 de ani in cazul aparatelor Leveluk K8 si Leveluk SD 501 Platinum. Kangen asigura pastrarea sanatatii din cap pana in picioare, din interior in exterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here