Parul se afla in topul preocuparilor zilnice ale barbatilor si chiar daca, aparent, ei nu acorda o importanta prea mare, se preocupa constant de felul in care se prezinta in societate. Unii dintre ei opteaza pentru tunsori mai lungi, pe care le efectueaza la un salon specializat, insa, cei mai multi, aleg modelul clasic, ce prevede o tunsoare simpla si uniforma, realizata cu cea mai buna masina de tuns .

Caracteristicile unei masini de tuns

Design ergonomic – este si unul dintre criteriile cele mai importante, pe care barbatii le au in vedere atunci cand vine vorba de alegerea unei masini de tuns. Usurinta in utilizare este foarte importanta pentru ca procesul trebuie sa fie unul comod, confortabil, dar sa asigure si siguranta sporita. Riscul ca aparatul sa fie scapat este diminuat considerabil atunci cand masina de tuns este prevazuta cu un design ergonomic. Tot in aceasta categorie intra si usurinta cu care pot fi schimbate capetele de taiere, lamele, dar si celelalte accesorii.

Accesorii – pentru ca barbatul are nevoie de mai multe servicii intr-unul singur, specialistii ofera mai multe tipuri de accesorii, care pot fi folosite pentru taierea barbii, a perciunilor, a parului inestetic din nas. Pentru asta, pune la dispozitia clientului lame de mai multe dimensiuni, care sa faca fata diferitelor tipuri de lungimi, caracteristice unei anumite zone. In unele cazuri, produsul poate veni la pachet si cu foarfeca, geanta pentru transport sau pieptene.

Autonomie – masina de tuns poate sa fie prevazuta cu fir sau poate sa functioneze pe baza de incarcare. In acest al doilea caz, este foarte important ca aceasta sa aiba o autonomie destul de mare, care sa treaca de 30 de minute. Cele mai bune masini de tuns au o autonomie care poate ajunge pana la 50 de minute. Pentru a incarca acumulatorul complet, aparatul trebuie conectat pentru aproximativ o ora, timp in care sa nu fie deranjat. In momentul in care este incarcat complet, el functioneaza liber, pentru o perioada de timp data.

Lame – acestea trebuie sa fie realizate din materiale de calitate pentru ca ele sunt cele care intra in contact direct cu parul, astfel ca, in cazul in care materialele sunt proaste, beneficiarul risca sa se raneasca sau sa se infecteze. Firul de par trebuie protejat, astfel ca lamelele nu trebuie sa rugineasca in timp. Cele mai bune lame pentru masini e tuns sunt cele realizate din otel inoxidabil, care pot fi gasite la dimensiuni cuprinse intre 1 si 12 mm. In cazul in care, in timp, aceste lame se tocesc, este bine sa fie ascutite.

 Despre masinadetuns.ro

 

Acest portal este special creat pentru a facilita procesul de achizitie a celei mai bune masini de tuns. Echipa de specialisti ofera informatii cu privire la caracteristicile si functionalitatile fiecarui produs in parte, precum si cu privire la accesoriile cu care vine la pachet. Ghidul de achizitie il va ajuta pe consumator sa aleaga mai usor produsul dorit, iar topul celor mai bune masini de tuns ii va demonstra unde se pozitioneaza fiecare brand, din punct de vedere al atentiei acordate tuturor detaliilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here