Clubul Copiilor Bucuresti este o marca Kids Feeria ce se remarca pe piata de divertisment pentru copii incepand cu anul 2014. Clubul Copiilor Bucuresti este un loc de joaca superb ce functioneaza zilnic si este deschis publicului si membrilor
Clubul Copiilor va ofera 3 zone: zona de lounge, zona copii 2-6 ani si zona copii 6-14 ani.
Organizam petreceri private cu preturi incepand de la 400 lei petrecerea

Atractii care va asteapta inc lcubul copiilor sunt:
Playground, Karaoke, Playstation, Scena de teatru de papusi, air hockey cat si foosball
Biliard, tenis de masa
Parcare – 10 locuri
Acces – 2 cai separate cu 3 lifturi moderne.
Plata cu card bancar
Locul nostu de joaca va ofera acces wifi, televiziune, paza, animatori si mascote, shoping accesorii petrecere
si haine pentru copii din magazinul nostru on line wwww.haineprematuri.ro

Distracții individuale
Luni – Joi 15 lei/ 2 ore
Vineri – Duminica 25 lei / 2 ore
Petreceri
De la 500 lei Luni – Joi
De la 650 Vineri-Duminica

Clubul Copiilor Bucuresti este localizat in intersectia din Sos Morarilor cu Sos Pantelimon, mai exact la numarul 300, o pozitie  stradala ce va permite un acces facil la locul de joaca.

Accesul in locul nostru de joaca se face prin doua modalitati: un abonament lunar pentru membrii, cu multiple beneficii cat si achizitionarea de bilet cu acces la locul de joaca.

Viziunea noastra despre un club al copiilor sau loc de joaca este definita de confort, profesionalism si calitate, ce insotesc voia buna si distractia.
Zona Lounge parinti

Va punem la dispozitie o superba zona de lounge unde puteti sa va relaxati si sa va simtiti aproape la fel de bine precum copilasii dumneavoastra. Puteti sa va relaxati savurand un fresh de porcocale sau una dintre cele 13 specialitati de cafea pe care vi le ofera zona de lounge  si sa vizionati emisiunea TV preferata sau sa cititi o carte alaturi de o cana cu ceai natural.

Zona de Playground, copii 2-6 ani

Aceasta zona este destinata copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani si dispune de un modular ce contine:
Tobogan
Piscina cu bile
Perete de escaladare
Trambulina
Tuneluri
Saci de box

In aceasta zona mai putem regasi:
Mingi saltarete, Masinute cu acumulator, Scena de teatru prevazuta cu 12 papusi, Balansoare pentru bebelusi, Tobogan pentru bebelusi, Casuța din poveste si multe altele
Zona Karaoke si Playstation, copii 6-12 ani.

Este o zona ce ofera diferite activitati distractive, dar si educative. Zona cuprinde playstation,  masa air hockey cat si foosball si desigur scena de karaoke. Zona karaoke, este o zona destinata atat parintilor cat si copiilor, este o zona distractiva in care putem canta, dansa, sustine recitaluri, practic o zona in care calitatile noastre artistice se pot dezvolta sau pot incanta invitatii nostri. Aceasta zona este dotata cu echipament modern, boxe active profesionale, microfoane si o superba schela cu lumini. Masinile de ceata si baloane vor completa perfect o atmosfera de spectacol.

Zona aniversare

Aniversarea unei zile de nastere in cadrul clubului nostru o  sa va aduca nu doar bucurie dar si apreciere de la invitatii dumneavoastra. Copilasii se vor distra in timp ce parintii invitati se pot relaxa jucand biliard sau tenis de masa, alaturi de cele mai bune servicii de lounge. Meniurile noastre, atat cel de mancare cat si cel de bauturi, sunt atat de diversificate incat o sa va intrebati daca va aflati cu adevarat intr-un loc de joaca sau ati iesit in oras. De fapt, la finalul petrecerii chiar o sa va urmareasca acest gand „oare am fost la un loc de joaca cu copilul meu sau am iesit in oras cu familia”. Atunci misiunea noastra este completa.

 

Activitatile educative si distractive pe care le oferim in cadrul clubului copiilor sunt unice datorita cadrului personalizat in care sunt create, prin ani de experienta in activitatea socio-educativa
Seara filmului, ateliere de creatie interactive, concursuri artistice cursuri teatru, cursuri dans, te vor face sa-ti doresti sa devi membru.

Animatori pentru copii la super tarife. Da, avem cel mai bun raport calitate pret pe segmentul de animatie din Bucuresti. Fiind la baza o firma ce ofera servicii de animatie, va oferim animatori pentru petrecere la un super pret.

Despre Kids Feeria

Kids Feeria SRL este o companie cu capital roman. Compania a luat nastere in anul 2014 si a dezvoltat cu succes o activitate ce cuprinde 4 divizii : loc de joaca, animatori pentru copii, ursitoare, magazin on line hainute copilasi si o divizie de sonorizari evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here