24 aprilie 2023Schneider Electric prezintă Easy UPS 3-Phase Modular. Această sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS) robustă este proiectată pentru a proteja sarcinile critice, oferind în același timp funcționalitate Live Swap verificată de terți. Easy UPS 3-Phase Modular este disponibil cu capacitatea de 50-250 kW, cu configurație scalabilă N+1, și suportă arhitectura EcoStruxure, care oferă servicii de monitorizare la distanță.

 

Având în vedere scalabilitatea, Easy UPS 3-Phase Modular funcționează după metoda „pay as you grow”, permițând utilizatorilor să optimizeze investiția de capital. Face parte din portofoliul Green Premium al Schneider Electric, care asigură eficiența energetică, sustenabilitatea, reciclarea și transparența pentru a ajuta la reducerea amprentei asupra mediului. În plus, acest sistem dispune de tehnologie avansată, cum ar fi un design de înaltă eficiență, management inteligent al bateriei, monitorizare în timp real și capabilități de control, făcându-l una dintre cele mai rentabile și mai eficiente soluții UPS disponibile pe piață.

 

Easy UPS 3-Phase Modular le permite clienților să-și reducă cheltuielile de capital printr-un model CapEx optimizat. În plus, timpul de nefuncționare programat este redus semnificativ prin autodiagnosticarea modulelor de alimentare Live Swapable și a comutatorului static, certificate de terți, crescând astfel fiabilitatea și disponibilitatea într-o amprentă compactă. Easy UPS 3-Phase Modular este ușor de selectat, configurat, instalat și întreținut, ceea ce face procesul de implementare fără probleme. Easy UPS 3-Phase Modular face parte din portofoliul de produse Easy UPS 3-phase al Schneider Electric, care se concentrează pe caracteristicile de bază pentru a satisface nevoile clienților la un preț avantajos.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem că accesul la electricitate și la tehnologie, prin intermediul unor soluții inteligente, este un drept fundamental al omului.

 

Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii de automatizări, software și servicii integrate pe zona energetică în timp real, pentru locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.

 

Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile.

 

www.se.com/ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here