• OPPO lansează Find N2 Flip, primul smartphone pliabil din portofoliu disponibil la nivel global
  • Find N2 Flip îmbină un ecran revoluționar vertical secundar – cel mai mare de acest tip – cu încărcarea rapidă, baterie puternică și o experiență premium de utilizare
  • Find N2 Flip este primul smartphone din portofoliul OPPO care vine cu suport de 4 ani de actualizare a sistemului de operare ColorOS și cu 5 ani de actualizări de securitate, oferind astfel cel mai lung suport pentru Android

16 februarie 2023, București OPPO a prezentat astăzi smartphone-ul Find N2 Flip, disponibil la nivel internațional. Cu acest dispozitiv, OPPO extinde oficial linia de produse pliabile la nivel global, după succesul seriei Find N și Find N2 din China.

 

Îmbinând cel mai mare ecran secundar cu o autonomie extinsă pe tot parcursul zilei și încărcarea rapidă SUPERVOOC, Find N2 Flip este un dispozitiv care schimbă paradigma și extinde barierele pe segmentul produselor de tip “flip”.

 

Noul OPPO Find N2 Flip aduce utilizatorilor cel mai bun ecran secundar din industrie, oferind un răspuns valid nevoii de a aduce un ecran mare și performant pentru un form factor mai mic.  Greutatea și dimensiunile reduse și ecranul secundar vertical transformă primul dispozitiv de acest fel al OPPO într-un instrument de fotografie incredibil. Ecranul plasat pe exterior vine cu o serie de widget-uri care îi ajută pe utilizatori să rămână la curent cu până la șase notificări simultan și să se ocupe de alte sarcini simple, fără a fi nevoie să deschidă telefonul.

 

 

 

Echipat cu hardware de ultimă generație, un sistem de camere bazat pe senzor Sony IMX890, un procesor puternic MediaTek Dimensity 9000+, conectivitate utra-rapidă 5G dual-sim și cele mai bune viteze de încărcare pentru un dispozitiv de acest tip, Find N2 Flip marchează un debut nou pe segmentul de dispozitive pliabile pentru OPPO.

 

Redefinirea ecranului disponibil pe capac

Măsurând 3,26 inchi, ecranul disponibil pe capacul lui Find N2 Flip este cel mai mare disponibil pe un telefon flip la acest moment. Dimensiunea extinsă facilitează ca aplicațiile disponibile să fie mai ușor de utilizat, fie că este folosit pentru selfie-uri sau pentru verificarea notificărilor.

 

Orientarea sa verticală oferă și mai mult spațiu, care permite afișarea a până la șase notificări într-o singură vizualizare. Cu ajutorul acestui ecran, utilizatorul poate răspunde rapid la mesaje din aplicațiile de mesagerie principale, poate comuta setările, poate înregistra o notă vocală, poate răspunde la un apel și multe altele – totul fără a deschide telefonul.

 

 

Design – ul lui Find N2 Flip, cu margini din aluminiu, un capac de sticlă rezistentă la amprente și o gravură inedită plasată pe balama, îl face un dispozitiv elegant, accesoriul fashion ce pune în evidență orice ținută.

 

 

OPPO Find N2 Flip are o greutate de doar 191 de grame și o grosime de 7.45 de mm, fiind ușor de ținut în mână, indiferent dacă este deschis sau închis.

Ecranul dispozitivului E6 AMOLED are o diagonală de 6.8, aspect 21:9 și rată adaptivă de împrospătare de 120Hz, iar luminozitatea urcă până la 1600 de niți, fiind ușor de utilizat în orice tip de lumină .

 

Cel mai bun camera-phone de tip flip

 

Camera principală de 50 MP a lui Find N2 Flip are un senzor Sony IMX890 cu un obiectiv f/1.8 – ce asigură pentru utilizator realizarea unor fotografii clare și luminoase. Selfie-urile pot fi vizualizate cu ușurință pe ecranul generos cu ajutorul funcției previzualizare dublă.

 

Cu modul de utilizare FlexForm, susținut de balamaua Flexion ce permite menținerea deschiderii cu un unghi între 45 și 110 grade, telefonul poate fi folosit pe post de cameră cu trepied. Camera selfie de 32 de MP, cu senzor IMC709, autofocus și lentilă wide permite atât realizarea unor selfie-uri clare și detaliate, cât și a apelurilor video pe aplicațiile dedicate de videocall.

 

Dezvoltat împreună cu producătorul de camere foto Hasselblad, Find N2 Flip surprinde culori de calitate profesională, un mod profesional complet, iar modul său unic XPAN îngheață timpul într-un cadru larg, cinematografic.

 

 

Unitatea de procesare Marisilicon X, disponibilă pe noul Find N2 Flip, îmbunătățește videoclipurile nocturne pentru a capta imagini 4K ultra-clare în condiții de lumină scăzută.

 

Testat pentru 400.000 de plieri

 

O mare parte din ceea ce face ca Find N2 Flip să fie remarcabil este a doua generație a balamalei Flexion, care asigură un nou standard de flexibilitate mecanică. A doua generație Flexion Hinge este, de asemenea, mai compactă ca niciodată, oferind mai mult spațiu pentru un ecran și o baterie de capacitate mai mare, cu încărcare mai rapidă.

 

La fel ca și în cazul Find N și Find N2, nu există nici un spațiu între balamale atunci când închideți Find N2 Flip, astfel încât ține praful să intre pentru a proteja mai bine afișajul interior. Telefonul a fost, de asemenea, certificat independent de TÜV Rhineland pentru a rezista la peste 400.000 de plieri în testele efectuate la temperatura standard a camerei. Acest lucru echivalează cu deschiderea și închiderea telefonului de aproximativ 100 de ori pe zi timp de mai bine de zece ani și, de asemenea, este testat de până la 100.000 de ori la 50 de grade Celsius și 95% umiditate și la -20 de grade Celsius.

 

 

Totodată, balamaua susține o pliere în formă de picătură de apă care are ca rezultat o cută semnificativ mai mică și mai îngustă decât alte telefoane flip atunci când sunt deschise.

 

Cea mai mare autonomie și cea mai rapidă încărcare pentru un flip

Find N2 Flip vine echipat cu cea mai mare baterie disponibilă pe un flip, cu o capacitate de 4.300 mAh, ce oferă autonomie pentru întreaga zi.

 

 

De asemenea, OPPO a lucrat îndeaproape cu MediaTek pentru a crea o versiune optimizată a chipset-ului său emblematic Dimensity 9000+ pentru Find N2 Flip. Aceste eforturi au ca rezultat mai mult de o oră de apeluri video, mai mult de două ore de social media și cinci ore de muzică în flux.

 

Conform testelor interne, Find N2 Flip este primul telefon flip care oferă cu încredere o zi întreagă de utilizare cu o singură încărcare.

 

OPPO include, de asemenea, cea mai rapidă încărcare a oricărui telefon flip de pe Find N2 FlipSUPERVOOCcu 44W – astfel că încărcarea până la 50% se realizează în doar 23 de minute atunci când telefonul este aproape gol și în mai puțin de o oră până la 100%.

 

ColorOS 13 cu cel mai îndelungat suport pentru OS și Securitate

OPPO Find N2 Flip este echipat cu sistem de oprare  ColorOS 13, fiind primul model din portofoliul companiei care oferă patru ani de actualizări majore ColorOS și 5 ani de actualizări de securitate.

 

####

 

About OPPO

 

OPPO is a leading global smart device brand. Since the launch of its first mobile phone – “Smiley Face” – in 2008, OPPO has been in relentless pursuit of the perfect synergy of aesthetic satisfaction and innovative technology. Today, OPPO provides a wide range of smart devices spearheaded by the Find X and Reno series. Beyond devices, OPPO also provides its users with ColorOS operating system and internet services such as OPPO Cloud and OPPO+. OPPO has footprints in more than 60 countries and regions, with more than 40,000 employees dedicated to creating a better life for customers around the world.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here