Caravana va avea loc în cele mai cunoscute mall-uri din țară și vine cu oferte și promoții speciale la cele mai noi produse Huawei

 

București, 18august 2021 – Huawei Consumer Business Group anunță astăzi startul caravanei powered by Huawei în orașele Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța și București.Aceasta pune la dispoziția consumatorilor oferte într-un mediu interactiv și diferit.

 

Caravana powered by Huawei se va desfășura în perioada 16 august – 15 septembrie în București – în ParkLake Shopping Center, Mega Mall, Băneasa Shopping City și AFI Cotroceni, în Cluj-Napoca – în Iulius Mall și Vivo, în Constanța, în Vivo!, în Timișoara în Iulius Mall și în Iași în Palas Mall.

 

„Ne dorim să ajungem la cât mai mulți utilizatori Huawei, atât în București unde suntem prezenți în centrelecomerciale, cât și în alte orașe importante din țară, fiind într-un context potrivit pentru a îmbina comunicarea online cu activitățile offline.”, declară Sabina Știrb, Marketing Director Huawei Consumer BG. „Cu ocazia aceasta, caravana powered by Huawei aduce mai aproape consumatorii de produsele lor preferate, într-un spațiu fun, în care tehnologia se îmbină cu distracția.”, continuă aceasta.

 

În cadrul caravanei, iubitorii de tehnologie vor avea ocazia să testeze cele mai noi produse Huawei, printre care HUAWEI FreeBuds 4, seria HUAWEI WATCH 3, HUAWEI MatePad 11, seria HUAWEI MateBook D, HUAWEI MateBook X Pro și HUAWEI MateBook 13. În plus, aceia care vor participa la concursurile special create, vor putea câștiga vouchere la produsele de pe www.huaweistore.ro. Astfel, cei care își doresc să beneficieze de 2 vouchere de 60 și 100 de lei care pot fi folosite în magazinul online Huawei, trebuie să comenteze la postarea de concurs de pe contul Facebook HuaweiMobileRo cu o fotografie realizată la caravana Huawei. Cei care merg mai departe și folosesec cel puțin un voucher la achiziția de pe www.huaweistore.ro intră în tragerea la sorți pentru un voucher de 500 de lei care poate fifolosit în același loc.

 

Cele mai noi produse Huawei prezente în Caravana Powered by Huawei

 

HUAWEI MatePad 11 suportă o rată de refresh de 120 Hz, oferind imagini remarcabile, fluide, și timp de răspuns îmbunătățit. Tableta poate fi folosită împreună cu creionul HUAWEI M-Pencil, a doua generație primit gratuit în oferta de precomandă. Alături de impresionantul ecran de 120 Hz, stylus-ul este extrem de receptiv, cu o latență de până la 2 ms, oferind consumatorilor o experiență de scriere interactivă mai inteligentă și mai naturală. În plus, tableta desktop este mai organizată ca niciodată și le oferă utilizatorilor un nou mod de a vizualiza mai eficient informațiile importante. Folosind funcția HUAWEI Share, MatePad 11 valorifică și capabilitățile altor dispozitive pentru orice scenariu de folosire – de la smartphone-uri la PC-uri – pentru creativitate și productivitate sporite. Tableta este potrivită pentru activitățile de birou, pentru studenți, dar și pentru activități creative cum ar fi ilustrațiile digitale.

 

Noua serie HUAWEI WATCH 3 aduce consumatorilor un design elegant uimitor și, în același timp, caracteristici inteligente și îmbunătățite, cu o experiență a utilizatorilor impecabilă oferită de HarmonyOS 2. Acestea sunt concepute pentru o viață de zi cu zi cât mai elegantă și confortabilă. Gama de smartwatch-uri flagship HUAWEI WATCH 3 este prima care oferă apeluri e-SIM, măsoară temperatura pielii și, în plus, dispune și de o autonomie a bateriei de până la 21 de zile în Modul Ultra.

 

HUAWEI FreeBuds 4, primele căști True Wireless din lume cu tehnologie Ear-Matching de anulare a zgomotului. Față de modelul anterior, HUAWEI FreeBuds 4 oferă un upgrade semnificativ în ceea ce privește confortul la utilizare și performanțele funcției ANC (Active Noise Cancellation). În plus, oferă o calitate a sunetului de înaltă rezoluție și o experiență inteligentă de conectivitate audio, lansând oficial era ANC 2.0 open-fit.

 

HUAWEI MateBook 13 răspunde perfect nevoilor persoanelor active,mereu în mișcare, având o greutate de aproximativ 1,3 kg și o grosime de 14,9 mm. Construit din aliaj de aluminiu, laptopul este realizat cu meticulozitate și are un finisaj tăiat în diamant pe fiecare colț, oferindu-i un aspect premium ultra-modern. Pentru a-i spori portabilitatea, HUAWEI MateBook 13 a fost dotat cu o baterie de mare capacitate și funcție de încărcare rapidă, ce încarcă bateria până la 50%, după numai 30 de minute petrecute conectat la priză. De asemenea, încărcătorul laptopului suportă și funcția de încărcare HUAWEI SuperCharge pentru anumite smartphone-uri Huawei.

 

HUAWEI MateBook D14 și HUAWEI MateBook D15, echipate cu noile procesoare Intel® Core™ din generațiile a 10-a și a 11-a oferă o viteză mult îmbunătățită față de ediția precedentă și susțin în același timp colaborarea pe mai multe ecrane (Multi-Screen Collaboration) pentru a face notebook-urile mai performante decât înainte. De la învățare online și lucru de acasă, până la tot felul de activități de divertisment multimedia, HUAWEI MateBook D14 și D15 susțin și îndeplinesc toate nevoile tinerilor, atingând un nivel ridicat de productivitate în mișcare.

 

HUAWEI MateBook X Pro, echipat cu generația a 11-a de procesoare Intel® Core ™ i5 și i7, care oferă o viteză mult îmbunătățită față de predecesorul său și suportă colaborare multi-ecran, sunet surround și buton de pornire cu amprentă.Noul HUAWEI MateBook X Pro are un afișaj FullView cu o calitate a imaginii 3K HD. Procesoarele Intel® Core ™ de a 11-a generație lucrează cu un nou sistem inteligent de răcire pentru a oferi performanțe mai eficiente, facilitând atât munca, cât și viața de zi cu zi. Huawei Share elimină barierele interacțiunii între dispozitive și ajută utilizatorul să se bucure de fiecare aspect al unei vieți bazate pe AI. Noile tehnologii ingenioase oferă o ușurință de utilizare cu touchpad tactil HUAWEI Free Touch, ecran tactil multi-punct de înaltă precizie, microfoane dual edge și 4 difuzoare.

 

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro  

 

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here