Cluj-Napoca, 3 iunie 2021: O nouă rețea de socializare, bazată pe NFT și pe tehnologia Blockchain, ia naștere chiar în România! TOKHIT este un proiect care revoluționează și inovează prin faptul că este prima rețea de socializare care va permite crearea de NFT-uri native într-un mod foarte rapid, creativ și la un cost foarte mic. Proiectul, evaluat inițial la 3 milioane de euro, e dezvoltat de doi antreprenori clujeni cu experiență vastă în mediul de afaceri și e dedicat industriei creative, artiștilor, influencerilor și profesioniștilor din domenii variate.

 

Proiectul TOKHIT a fost primit cu deschidere pe piață, iar evaluarea inițială a dovedit acest lucru prin succesul din faza de Seed Funding, o etapă specifică proiectelor de blockchain, care permite contribuția financiară a celor interesați. Inițiatorii proiectului TOKHIT sunt încrezători că vor deschide noi oportunități pentru creatorii de conținut.

 

O abordare disruptivă care va schimba jocul

 

„Suntem entuziasmați și încântați să venim cu această premieră la nivel mondial, un proiect revoluționar care sperăm să se remarce prin componenta sa inovativă și să fie apreciat. Creatorii de conținut vor deveni, cu ajutorul TOKHIT, parte a unei comunități unde ei pot să experimenteze și să creeze modalități noi de interacțiune cu publicul lor țintă. Mai mult decât atât, TOKHIT își propune să devină cadrul ideal pentru utilizatorii care vor să monetizeze întreaga lor activitate profesională. Odată cu această evaluare inițială, în valoare de 3 milioane de euro, suntem și mai încrezători în viitorul TOKHIT”, a declarat Andrei Ureche (Vandy), inițiatorul proiectului și antreprenor.

 

Înscrierile în comunitatea TOKHIT au început

 

Pentru cei interesați sau doar curioși, au început deja înscrierile în comunitatea TOKHIT. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul tokhit.com unde vor primi toate informațiile necesare și vor putea deveni, astfel, parte a comunității exclusive. Mai important, ei vor fi primii care vor primi acces în această nouă lume digitală și vor putea interacționa cu alți utilizatori.

 

„În acest moment, îi invităm pe toți cei care vor să afle în premieră extra informații despre proiect, să intre în comunitatea TOKHIT, accesând site-ul oficial. Promitem că revenim cu detalii în perioada următoare despre cum va funcționa aplicația, despre cum va arăta interfața”, a continuat Andrei Ureche (Vandy).

 

NFT-ul (non-fungible tokens) reprezintă o unitate de date stocate pe acest registru digital cunoscut ca blockchain. Inovația NFT-ului garantează originalitatea și unicitatea certificatului digital a unei creații.

 

 

În luna martie a acestui an, a fost marcat și un record la nivel mondial, care dovedește avansul acestei tehnologii: o operă integral digitală (NFT), care aparține artistului Beeple, a fost vândută cu peste 69 milioane de dolari. Această vânzare este un semn în plus că pe această piață se întâmplă o adevărată revoluție.

 

-Sfârșit-

 

Despre TOKHIT

 

TOKHIT este PRIMA rețea de socializare destinată industriei creative, artiștilor și profesioniștilor din domenii variate, cu componenta NFT și Blockchain, un proiect revoluționar inițiat de Andrei Ureche și dezvoltat alături de Cristian Voaides.

 

Cei doi vin cu o experiență vastă în domeniul afacerilor. Andrei Ureche este antreprenor, brand strategist, designer, specialist în consolidarea relației brandurilor cu consumatorii. A lucrat până în prezent cu branduri precum Audi, Volkswagen, Untold, Banca Transilvania, Neversea, Adevărul, Digi24, Lorand Soares Szasz, Cristian Onețiu și mulți alții.

De cealaltă parte, Cristian Voaides a fondat platforma Welthee și vine cu un background de mai bine de 30 de ani în domeniul dezvoltării afacerilor. În prezent, Welthee este singura platformă din lume prin intermediul căreia poți să îți mărești veniturile prin strategii de investiție – fără riscuri, fără comisioane și în cele mai rapide și simple moduri.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here