București, 27 mai 2021 – Huawei Consumer Business Group (BG) introduce un nou membru în categoria de notebook-uri, HUAWEI MateBook D15, echipat cu Intel® Core™ i3. Noul laptop Huawei de 15,6 inci păstrează atributele seriei de produse Huawei în ceea ce privește designul atrăgător, performanțele înalte, tehnologie inovatoare și caracteristici care susțin funcția Huawei Share. Laptopul Huawei MatBook D15 cu procesor Intel® Core™ i3 poate fi comandat începând de mâine de pe www.huaweistore.ro la prețul de 2.799 lei.  Cei care comandă produsul se vor bucura, pe lângă reducerea de preț, și de un cadou format dintr-un rucsac dedicat și un mouse wireless Huawei. Produsul este, de asemenea, disponibil în magazinele partenerilor retail cu rucsac și mouse cadou.

 

HUAWEI MateBook D15 asigură o experiență fără cusur în ceea ce privește munca pe multe platforme multiple, permițând utilizatorilor să lucreze fără probleme cu mai multe dispozitive pe un singur ecran. Laptopul are un ecran FullView cu o grosime de doar 5,3 mm, trei cadre ultra-subțiri ce încadrează afișajul oferind, astfel, un raport ecran-corp de 87%. HUAWEI MateBook D15 este unul dintre cele mai mici și mai ușoare laptopuri de 15,6 inci din aceeași categorie de preț, oferind o experiență de vizionare superioară cu un nivel de portabilitate ridicat.

 

“În ceea ce privește categoria PC, și nu numai, ne concentrăm pe oferirea celor mai inovatoare experiențe consumatorilor Huawei cu fiecare produs nou lansat. Cu HUAWEI MateBook D15 de 15,6 inci, avem în vedere nevoile tinerilor consumatori. Chiar dacă este elegant, puternic și inteligent, este mult mai mult decât un simplu suport pentru productivitate – este dispozitivul perfect pentru toate scenariile, care excelează atât la locul de muncă, cât și la activități de divertisment. Huawei va continua să-și consolideze segmentul de laptop-uri pentru a democratiza în continuare experiența digitală inteligentă, în beneficiul cât mai multor consumatori”, a spus Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România.

 

Cu o suprafață a ecranului mată, panoul IPS 16: 9 are o rezoluție Full HD (1920 × 1080) și un unghi maxim de deschidere de 178 grade. Afișajul fiind, astfel, potrivit pentru orice conținut, indiferent dacă este vorba de imagini de înaltă rezoluție sau de un videoclip Blu-ray.

 

Procesor puternic pentru productivitate sporită

PC-urile sunt pentru tineri nu doar instrumente pentru muncă sau învățare, ci și platforme pentru divertisment. Astfel, procesorul Intel® Core ™ i3 de generația a 10-a ce rulează până la 4,9 GHz, disponibil pe cea mai recentă ediție Intel MateBook D15, poate gestiona aplicații tip Office, precum și editare de imagini și fisiere video. HUAWEI MateBook D15 include o nouă versiune a ventilatorului HUAWEI Shark Fin Fan. Cu noile pale ale ventilatorului în formă de “s”, HUAWEI Shark Fin Fan 2.0 optimizează fluxul de aer dinamic pentru o răcire îmbunătățită și performanțe pentru laptop.

 

Notebook-ul este însoțit de un încărcător portabil, multifuncțional USB-C de 65W și un cablu USB-C la USB-C potrivit pentru toate smartphone-urile și tabletele Huawei echipate cu un port USB-C. De asemenea, oferă protecție la supraîncălzire, oprind automat procesul de încărcare odată ce temperatura trece pragul de siguranță.

 

Echipat cu memorie de 8 GB, HUAWEI MateBook D15 are suficientă putere pentru a gestiona majoritatea aplicațiilor existente. Unitatea SSD (SSD) din noul HUAWEI MateBook D15 este conectată la placa principală prin intermediul interfeței PCIe de mare viteză. De asemenea, suportă senzorul G, care protejează datele salvate pe hard disk în caz de scădere.

 

Modulul WLAN cu antenă dublă primește în mod eficient semnalul WLAN pentru o viteză și stabilitate sporite ale conexiunii. Pe lateral, o selecție diversă de interfețe poate suporta simultan mai multe nevoi de I / O, inclusiv transferul de date, conexiunea periferică și încărcarea bateriei.

 

Conexiune facilă cu alte echipamente

Cel mai recent HUAWEI MateBook D Series introduce un nou set de Huawei Share. Noile caracteristici permit HUAWEI MateBook și un smartphone Huawei să partajeze un singur ecran, în care utilizatorii pot trage fișiere de la o interfață de utilizator la cealaltă pentru a transfera fișiere și pot vizualiza conținutul salvat în smartphone direct pe laptop. Perifericele conectate la laptop pot fi, de asemenea, utilizate pentru a naviga pe smartphone, oferind utilizatorilor de laptop acces fără probleme la aplicațiile mobile fără a comuta dispozitivul.

 

Poziționată ca o serie destinată consumatorilor tineri, seria MateBook D HUAWEI este o reflectare a design-urilor estetice premium, a tehnologiilor inovatoare și a experiențelor inteligente de ultimă generație. Pe de o parte, oferă o experiență de utilizare de calitate într-o formă compactă. Pe de altă parte, ridică standardele cu privire la ceea ce pot livra laptopurile ultra-ușoare.

 

Mai multe informații despre HUAWEI MateBook D15 sunt dispobibile în magazinul online Huawei: aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com

 

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here