17 februarie 2021
Una dintre principalele caracteristici ale versiunii 2019 R3 este Search – o platformă nouă, centralizată, pentru căutare în XProtect Smart Client, care le permite utilizatorilor să caute tot ce au nevoie într-un singur loc. Până acum, utilizatorii erau nevoiți să efectueze mai multe căutări independente, în funcție de informațiile căutate. Acum, datorită noului instrument pentru căutare, utilizatorii pot căuta mișcări, alarme, evenimente, marcaje și alte tipuri de date – totul într-un singur loc, ceea ce face ca investigațiile video să se desfășoare mai rapid și cu mai eficient. Mai mult, noua funcție permite integrare cu soluții partenere și capabilitățile de analiză puse la dispoziție de acestea, prin intermediul unor opțiuni de filtrare dedicate. Cu ajutorul anumitor plug-in-uri și dispozitive, criterii de căutare precum depășirea unei linii sau prezența unui obiect într-un anumit sector vor fi disponibile direct în tab-ul Search, permițându-le utilizatorilor să economisească timp prețios și să fie mai eficienți.

 

Framework pentru drivere Milestone

Milestone Systems asigură clienților cel mai extins suport din industrie, acoperind peste 8000 de tipuri de camere și alte echipamente. Iar pentru a permite suportului asigurat de XProtect să crească odată cu numărul dispozitivelor disponibile pe piață și pentru a asigura suport pentru noile modele de echipamente, cum sunt cele IoT, Milestone Systems introduce acum Milestone Driver Framework. Framework-ul inclus în Milestone Integration Platform Software Development Kit (SDK) le permite producătorilor, mari sau mici, să dezvolte propriile drivere, pentru a oferi compatibilitate mai rapidă și integrare mai bună, care depășește capabilitățile ONVIF.

 

Streaming flexibil – Adaptive streaming

Această nouă funcție le va permite utilizatorilor să primească de la server fluxuri video la rezoluție mică atunci când nu este necesară o rezoluție mare, cum se întâmplă de exemplu la redarea de conținut în ferestre mai mici decât ecranul. În acest fel, utilizatorii vor beneficia de o redare mai fluidă și de o experiență superioară, cu costuri totale reduse prin diminuarea cerințelor hardware necesare decodării de conținut video la o rezoluție mai mare decât cea necesară și o utilizare mai bună a lățimi de bandă care ar putea fi folosită pentru alte nevoi ale organizației.

 

Managementul îmbunătățit al parolelor dispozitivelor

Noua funcție Device Password Management reprezintă o continuare a focusului XProtect pe ușurința în utilizare și securitatea cibernetică îmbunătățite în procesul de setare a noilor instalări, la fel precum și pe extinderea celor existente. Această caracteristică le permite administratorilor de sistem ca, pentru anumiți producători de echipamente, să administreze parolele dispozitivelor direct din XProtect Management Client. În versiunea 2019 R3, numărul producătorilor de dispozitive suportate a fost dublat și a fost adăugată posibilitatea de a programa schimbări de parole în conformitate cu ritmul organizației și politicile de securitate ale acesteia, iar în acest fel procesul de management al parolelor este complet automatizat.

 

Pentru a afla mai multe despre îmbunătățirile și funcțiile noi introduse de versiunea R3, precum și despre produsele pentru care este disponibilă aceasta, vizitați pagina web dedicată.

 

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, compania fiind fondată în 1998 şi operănd acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este uşor de gestionat, fiabilă, aşa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți şi oferă alegeri flexibile pentru hardware de reţea şi integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de ţări, soluţiile Milestone ajută organizaţiile să-şi gestioneze riscurile, să protejeze oamenii şi bunurile, să-şi optimizeze procesele şi să reducă costurile. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com.

 

 

 

București, 17 Februarie 2020 – Cu prilejul celei de-a 16-a ediții anuale MIPS, complet virtuală și gratuită, Milestone Systems invită partenerii, clienții și presa să exploreze viitorul tehnologiei video sub motto-ul “Modelarea noului viitor – Shaping New Next”.

Cu peste 2000 de participanți înregistrați din toată lumea, Milestone Integration Platform Symposium (MIPS) este locul unde comunitatea Milestone Systems se reunește pentru a împărtăși perspectivele, experiența, bunele practici și ultimele inovații.

Pe fondul pandemiei globale, ediția de anul acesta va fi prima conferință MIPS virtuală și, în același timp, prima ediție cu acces gratuit. Vom cerceta modul în care tehnologia video transformă afacerile și societatea, dar și motivul pentru care sistemele de management video se află la baza acestei schimbări.

Pe parcursul evenimentului care va dura două zile, Milestone Systems va împărtăși din inspirația experților internaționali în inovație și din experiența executivilor Milestone Systems, și va prezenta scenarii de succes și perspectivele partenerilor din diferite industrii. Noul CEO al Milestone Systems, Thomas Jensen, va vorbi despre modul în care tehnologia video a depășit aria securității și despre modul în care compania va colabora cu partenerii săi pentru a susține această tendință.

Bjørn Skou Eilertsen, în calitate de CTO – Chief Technology Officer -, și Kenneth Hune Petersen, ca CSMO – Chief Sales & Marketing Officer -, vor discuta despre trendurile majore din tehnologie, adoptarea accelerată a tehnologiei în industrii cheie și motivele pentru care Milestone Systems consideră că tehnologia video reprezintă electricitatea secolului al 21-lea.

”MIPS reunește întreaga comunitate internațională de parteneri Milestone Systems, pentru a discuta despre viziunile lor asupra direcției spre care ne îndreptăm și despre modul în care evoluează colaborarea pentru a atinge succesul. Anul acesta, evenimentul se axează pe dezbaterea modului în care tehnologia influențează felul în care trăim și lucrăm și pe modul în care oamenii pot beneficia și mai mult de pe urma tehnologiei – atât în domeniul securității, cât și în alte domenii”, a spus Thomas Jensen, CEO al Milestone Systems.

Evenimentul va include și o analiză profundă a impactului pe care îl are tehnologia video asupra managementului orașelor, a modului în care tehnologia video îmbunătățește toate aspectele din transporturi și a modului în care viziunea computerizată și soluțiile de analiză creează noi oportunități în industria de retail prin automatizare, personalizare și chiar combaterea Covid-19. În plus, Milestone Systems va împărtăși perspectivele sale în ceea ce privește cele mai noi modalități de utilizare a soluției noastre software de management video, va introduce în exclusivitate direcția către care se va îndrepta Milestone Systems în viitor și va lansa noul produs.

Transporturile sunt un domeniu în care tehnologia video a evoluat exponențial mai mult decât la nivel de securitate. În ziua a doua a MIPS, pe 2 martie, în cadrul sesiunii ”The Power of Video in Transportation”, puteți descoperiți cum tehnologia video îmbunătățește fiecare dimensiune a transporturilor: de la crearea unui mediu mai curat și mai sigur până la domeniul logisticii, analizei și siguranței în era Covid-19. În cadrul acestei sesiuni Ovidiu Ciurte, reprezentantul Parking Spotter din România, va vorbi despre implementările, beneficiile pe care le oferă și evoluția aplicației la nivel internațional din 2017 până în prezent, cu sprijinul comunității globale Milestone. Parking Spotter, compania înființată la Cluj-Napoca, a fost prima câștigătoare a premiului de inovație Milestone Community Kickstarter în 2017.

 

MIPS se va desfășura în perioada 1-2 martie pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa și în perioada 2-3 martie pentru Asia-Pacific și America.

Pentru a afla mai multe despre agenda evenimentului și a vă înregistra ca participant la MIPS 2021, consultați linkul de aici.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este furnizorul de top la nivel global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video; tehnologia care ajută lumea să fie mai sigură, protejează bunurile și crește eficiența afacerilor. Milestone facilitează comunității pe platforma deschisă să conducă colaborarea și inovarea în dezvoltare și utilizarea tehnologiei video deschise, cu soluții sigure și accesibile, așa cum s-a  dovedit în peste 150.000 de locații din întreaga lume. Fondată în 1998, Milestone este o companie autonomă, parte a grupului Canon. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com. Pentru știri și alte comunicate de presă, vizitați zona de știri Newsroom. Click aici pentru informații despre mărcile înregistrate – Trademarks. Partenerii media ai MIPS în România sunt Agerpres – Agenția Națională de Presă – și Romanian Smart City Association.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here