Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță lansarea camerei de rețea AXIS P3715-PLVE, un model cu doi senzori conceput pentru a oferi imagini de ansamblu excelente, cu unghi de vizualizare larg și o acoperire în detaliu, chiar și în condiții dificile de luminozitate. Produsul este ideal pentru utilizarea pe holurile și coridoarele școlilor, oferind flexibilitate în monitorizarea a două poziții diferite.

 

 

Datorită formei sale inovative, această cameră multifuncțională permite poziționarea flexibilă a obiectivelor de tip varifocal, optimizând în acest fel costul de instalare. Fiecare componentă optică poate fi controlată în mod individual pentru a capta simultan scene din două direcții diferite, putând fi poziționate una aproape de cealaltă pentru a capta atât un unghi larg, cât și o imagine de detaliu a aceluiași obiectiv.

Camera este prevăzută cu tehnologiile Axis Lightfinder și Axis Forensic WDR, asigurând culori clare și detalii excelente în condiții de luminozitate scăzută sau inadecvată. În plus, datorită sistemului de iluminare cu infraroșu (IR) la 360°, care dispune de LED-uri controlabile individual și filtru IR auto retractabil, camera oferă o calitate înaltă a imaginii, atât în timpul zilei, cât și pe timp de noapte.

Caracteristicile principale includ:

  • 2 camere multidirecționale de 2 MP, cu o singură adresă IP;
  • Capacitate de a obține imagini panoramice, precum și înclinare și rotire (Pan/Tilt/Rotate);
  • Sistem de iluminare cu infraroșu (IR) la 360°, cu LED-uri controlabile individual;
  • Tehnologie Axis Lightfinder și Forensic WDR;
  • Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264;
  • Rezistență la impact mecani conform standardului IK10.

 

Camera AXIS P3715-PLVE este echipată cu funcții de zoom și focalizare de la distanță, ceea ce permite instalarea rapidă și optimă. În plus, tehnologia Zipstream cu suport pentru H.264 reduce semnificativ necesarul de lățime de bandă și capacitate de stocare fără a compromite calitatea imaginii. Aflați de la link mai multe informații despre Camera de rețea AXIS P3715-PLVE.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here