Caracteristici cheie: Curbură 1500R, Rezoluție QHD, Rată de Reîmprospătare de 165Hz, Certificare VESA DisplayHDR 400 și Tehnologie FreeSync™ Premium Pro

 

București, 18 iunie 2020 – ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum, anunță disponibilitatea celui mai nou monitor de gaming – ELITE XG270QC. ViewSonic continuă să își extindă gama de produse pentru jocuri, prin lansarea de soluții care asigură cea mai bună experiență de gaming într-o multitudine de scenarii de utilizare. XG270QC oferă o rată de reîmprospătare a imaginii de 165Hz, timp de răspuns de 3ms (1ms MPRT) și tehnologie AMD FreeSync™ Premium Pro, pentru a asigura o experiență de joc cât mai fluidă.

Parte din familia ELITE, destinată jocurilor, ViewSonic ELITE XG270QC este un monitor curbat de 27” și asigură un timp de răspuns de 1ms (MPRT). A fost proiectat cu o curbură 1500R, ceea ce garantează redarea unor imagini cât mai realiste și crearea unui mediu de joc deosebit de captivant. Beneficiază de certificare VESA DisplayHDR 400, care permite rularea în condiții vizuale optime a jocurilor HDR, precum și de tehnologie PureXPTM, care îmbunătățește semnificativ claritatea imaginilor în mișcare. Iar datorită rezoluției QHD (2560×1440), luminozității maxime de 550cd/m2 și acoperirii în proporție de 90% a spectrului DCI-P3, XG270QC redă imagini de calitate, luminoase, clare și detaliate.

Specificații:

  • Monitor de gaming cu diagonală de 27” și rezoluție nativă de 2560×1440 pixeli (QHD)
  • Curbură 1500R pentru o experiență de joc captivantă
  • Certificare VESA DisplayHDR 400, pentru o redare optimă a jocurilor HDR
  • Tehnologie PureXP™, pentru îmbunătățirea semnificativă a clarității imaginilor în mișcare
  • Rată de reîmprospătare de 165Hz* și timp de răspuns de 3ms (1ms MPRT)
  • Tehnologie AMD FreeSyncTM Premium Pro
  • Luminozitate de 550cd/m2 și acoperire de 90% a spectrului DCI-P3 **

“Prin introducerea lui XG270QC, ViewSonic ELITE a devenit principalul furnizor de monitoare de gaming avansate, dedicate pasionaților de jocuri moderne”, a spus Kendall Miller, Global Marketing Manager pentru monitoare de gaming la ViewSonic ELITE, completând: “Am creat un monitor care poate oferi viteza și claritatea de care au nevoie pasionații de jocuri, iar de această dată cu ecran curbat, care maximizează gradul de realism a imaginilor redate. De fiecare dată când creăm noi elemente de design cu aplicabilitate practică, precum dispozitivul integrat pentru susținerea cablului mouse-ului sau soluția ELITE RGB, ținem cont în primul rând de nevoile pasionaților de jocuri, pe care le tratăm întotdeauna cât se poate de serios.”

Actualizarea de firmware pentru ELITE XG270 a primit aprobarea Blur Busters

ViewSonic ELITE, în colaborare cu Blur Busters, a actualizat modul PureXP™, care optimizează claritatea scenelor în mișcare prin reducerea semnificativă a efectului de încețoșare. PureXP™ folosește o lumină stroboscopică (strobe backlight), cu ajutorul căreia garantează cea mai bună experiență vizuală în ceea ce privește claritatea imaginilor în mișcare. PureXP™ oferă acum patru niveluri de optimizare a imaginilor în mișcare prin reducerea efectului de încețoșare. Acestea le permit utilizatorilor să ajusteze nivelul de luminozitate și gradul de diminuare a efectului de încețoșare a imaginilor în mișcare, în funcție de preferințele individuale. Rata de reîmprospătare de 240Hz și panoul IPS deosebit de rapir, cu timp de răspuns de numai 1ms, alături de optimizările suplimentare Blur Busters, le asigură pasionaților de jocuri cea mai fluidă și mai clară experiență de gaming posibilă la ora actuală. Noul firmware aprobat Blur Busters este descărcat în mod automat de soluția software ViewSonic Elite Display Controller.

 

Soluția software ELITE Display Controller

Soluția software ELITE Display Controller simplifică ajustarea setărilor monitorului și a efectelor luminoase ELITE RGB, prin intermediul unei aplicații ușor de folosit. Pasionații de jocuri pot personaliza moduri de afișare și comuta între ele, pot alege dintr-o gamă vastă de setări RGB și pot sincroniza iluminarea RGB cu soluții software partenere ELITE RGB Alliance, precum Razer Chroma și TT RGB Plus by Thermaltake. ELITE Display Controller este pe deplin compatibilă cu XG270QG, XG270 și XG270QC, permițându-le utilizatorilor să își personalizeze mediul ambiental cu ajutorul unul meniu actualizat, ce oferă posibilitatea selecției din cele peste 1000 de variante de culoare diferite.

Soluțiile ViewSonic de afișare pot fi comandate prin partenerii ELKO Romania. Modelul XG270QG va fi în stocul ELKO de la finalul lunii iunie. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitați ViewSonic.com și urmăriți paginile dedicate de Facebook, Instagram, Linkedin și YouTube.

 

# # #

Despre ViewSonic

Fondată în anul 1987 în California, ViewSonic este o importantă companie producătoare de echipamente și soluții de afișare, lider în dezvoltarea de tehnologii vizuale, cu o experiență în domeniu de peste 30 ani și birouri în peste 100 orașe din toată lumea. Datorită spiritului inovator și viziunii sale, ViewSonic oferă utilizatorilor o experiența vizuală superioară, datorită unui portofoliu de produse ce include monitoare, video-proiectoare, ecrane comerciale, table interactive ViewBoard, ecrane cu suport tactil și ecosistemul software inovator myViewBoard. Alături de un suport software de top și servicii de calitate, prin cei peste 30 de ani în domeniul vizual, ViewSonic deține o poziție puternică pe piața soluțiilor fiabile și inovatoare dedicate educației, companiilor, segmentului Consumer și profesioniștilor, ajutând întotdeauna utilizatorii să „Observe Diferența” – ”See the difference”. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, despre produsele și soluțiile sale, vizitați www.viewsonic.com.

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 40.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2019 s-a ridicat la 1.883 de milioane USD (1.682 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații: www.elko.ro

 

# # #

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here