ViewSonic® Elite a prezentat noi monitoare, printre care un monitor compatibil NVIDIA G-SYNC, primul monitor din lume certificat Blur Busters și partenerii RGB Alliance

 

ViewSonic Europe Ltd., lider global pe piața soluțiilor de afișare, a prezentat pentru prima dată monitoarele pentru jocuri ELITE XG550, XG270QC și XG270 cu ELITE Ally, în cadrul Pepcom 2020, în Las Vegas, Nevada. Prin completarea gamei ELITE cu monitoare cu ecran de mari dimensiuni și monitoare curbate, ViewSonic pune la dispoziția pasionaților de jocuri o paletă completă de opțiuni, redefinind în același timp designul și estetica unei configurații moderne de gaming.

 

XG550

ELITE XG550 folosește un panou OLED de 55” cu rată de reîmprospătare a imaginii de 120Hz OLED pentru a oferi o experiență cât mai realistă, deosebit de fluidă, cu un timp de răspuns de numai 0.5ms (GtG), la rezoluție UHD (3840×2160). Întregul cadru de joc este adus la viață, datorită contrastului excepțional și acoperirii în proporție de 99% a spectrului de culoare DCI-P3 pe care le asigură tehnologia OLED – perfectă pentru noua generație de jocuri. Prin designul său cu ramă îngustă și soluția de iluminare ELITE RGB, XG550 se încadrează perfect în orice mediu de gaming.

 

XG270: Compatibil G-SYNC și certificat Blur Busters PureXP Strobe

Certificat oficial NVIDIA® G-SYNC®, monitorul deosebit de rapid, cu o rată de reîmprospătare de 240Hz, asigură pasionaților de jocuri o experiență de gaming superioară. Toate monitoarele compatibile NVIDIA G-SYNC sunt validate de NVIDIA, ceea ce garantează că utilizatorii primesc fluiditate, lipsită problemelor de imagine, la rate de reîmprospătare a imaginii de până la 240Hz.

ViewSonic ELITE colaborează cu Blur Busters pentru ajustarea PureXP, o tehnologie specială de iluminare stroboscopică a ViewSonic ELITE, care reduce timpul de răspuns pentru imaginile în mișcare, până la valoarea de 0.6ms. În acest fel, este eliminat fenomenul de strobe crosstalk (dublare a imaginii), fără a afecta calitatea imaginii, pentru a oferi cea mai bună claritate în redarea imaginilor în mișcare. XG270 este primul monitor din lume aprobat, optimizat și certificat Blur Busters, punând la dispoziția pasionaților de jocuri valori foarte bune atât GtG (Gray to Gray), cât și MPRT (Moving Picture Response Time).

 

“Am vrut să oferim o soluție de reducere a încețoșării imaginilor în mișcare cu o luminozitate mai bună, iar găsirea partenerului potrivit pentru optimizarea PureXP a jucat un rol foarte important”, a spus said Kendall Miller, Global Gaming Manager la ViewSonic ELITE. “Cu ajutorul lui Mark Rejhon de la Blur Busters, am creat monitorul cu cea mai de calitate soluție de reducere a încețoșării imaginilor în mișcare, oferindu-le în acest fel pasionaților de jocuri cea mai bună claritate.”

 

ELITE XG270QC

Monitorul pentru jocuri ELITE XG270QC, cu diagonală de 27”, a fost proiectat astfel încât să redea imagini realiste și captivante, datorită curburii 1500R a ecranului și rezoluției de 2560×1440 (QHD). XG270QC îmbunătățește mediul de joc prin luminozitatea sa de 550 cd/m2 și prin acoperirea în proporție de peste 90% a spectrului de culoare DCI-P3. Pentru a asigura o experiență de joc cât mai fluidă, monitorul oferă o rată de reîmprospătare a imaginii de 165Hz, timp de răspuns de 3ms (1ms MPRT) și tehnologie AMD FreeSync Premium Pro.

 

ELITE RGB Alliance

Odată cu lansarea XG27 și XG270QC, ELITE RGB permite configurare cu echipamente produse de doi noi parteneri – Razer și Thermaltake. Razer Chroma RGB și Thermaltake TT RGB Plus se conectează cu ELITE RGB prin intermediul aplicației software de control ELITE Display, permițându-le utilizatorilor să controleze iluminarea RGB. Cu Razer Chroma RGB, utilizatorii obțin acces la Chroma Workshop, prin care sunt puse la dispoziție o colecție de profiluri RGB integrate de dezvoltatorii de jocuri pentru peste 135 de titluri cunoscute. Utilizând Razer Chroma RGB și aplicația avansată de control RGB Thermaltake, pasionații de jocuri dețin controlul total asupra mediului în care își desfășoară activitatea, obținând în acest fel cea mai captivantă experiență de gaming. Pentru mai multe informații despre Razer Chroma RGB, vizitați www.razer.com/chroma.

 

ELITE Ally

Dispozitivul periferic ELITE Ally este un ecran tactil cu conectare pe interfață USB, care le permite utilizatorilor să acceseze rapid toate setările monitorului, precum modurile de joc, sincronizarea adaptivă a ratei de reîmprospătare, suportul HDR, luminozitatea, nivelul de contrast, iluminarea RGB și multe altele. În acest fel, pasionații de jocuri își pot optimiza experiența extrem de ușor, fără a folosi butoanele de control ale monitorului sau aplicația software dedicată. Accesoriul ELITE Ally este compatibil cu anumite monitoare pentru jocuri ViewSonic ELITE.

 

Disponibilitate

Produsele ViewSonic sunt disponibile în România prin rețeaua de parteneri ELKO.

XG270QG și XG270 vor fi disponibile pentru achiziție în toată lumea. XG270QC se va lansa pe plan mondial în luna martie a acestui an. Lansarea lui XG550 este programată pentru ultimul trimestru al anului.

Pentru mai multe informații despre gama de produse ViewSonic ELITE, vizitați https://www.viewsonic.com/ELITE/, și urmăriți paginile dedicate de Instagram, Twitter și Facebook. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitați ViewSonic.com și urmăriți paginile dedicate de Facebook, Instagram, Linkedin și YouTube.

 

Despre ViewSonic

Fondată în anul 1987 în California, ViewSonic este o importantă companie producătoare de echipamente și soluții de afișare, lider în dezvoltarea de tehnologii vizuale. Mulțumită spiritului inovator și viziunii sale, ViewSonic contribuie la interconectarea mondială cu ajutorul unui portofoliu de soluții de afișare profesionale, care îmbunătățesc semnificativ modul în care utilizatorii lucrează, colaborează, comunică și se conectează. Gama de produse include monitoare LED, ecrane comerciale interactive, ecrane tactile, videoproiectoare, dispozitive client cu dimensiuni reduse și ecrane inteligente.

# # #

 

*Procentajele sunt calculate cu ajutorul specificațiilor furnizate de producătorii de panouri și au fost rotunjite ca cea mai apropiată valoarea întreagă. Valorile reale pot varia cu până la 1%, în funcție de modul de culoare folosit. Acest comunicat de presă conține afirmații despre viitor, care reflectă așteptările companiei cu privire la evenimente viitoare. În realitate, evenimentele pot suferi modificări considerabile față de estimările din acest document.

Notă de subsol privind mărcile comerciale: ViewSonic și mărcile comerciale ViewSonic sunt mărci sau mărci înregistrate ale ViewSonic Corporation în Statele Unite și/sau alte țări. Toate celelalte nume de companii și mărci comerciale menționate în acest document reprezintă proprietatea companiilor respective.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here