LG Electronics(LG) a lansat si in Romania frigiderul InstaView Door-in-Door™, in acelasi timp cu lansarea globala a acestui produs.

Videoclipul produsului (link aici: http://bit.ly/2v5UWPJ), subliniaza caracteristicile inovatoare ale acestuia: usa frigiderului Door-in-Door este prevazuta cu un ecran tactil de 29-inch care devine imediat transparent in momentul in care este atins, oferind

posibilitatea de a vedea interiorul frigiderului fara a-l deschide.

Dupa o cercetare exhaustiva alaturi de consumatori, LG a incorporat un ecran tactil in usa frigiderului InstaView Door-in-Door™. Cercetarile au stabilit ca usa frigiderului este deschisa de catre clienti, in medie, de 79 de ori pe zi1, avand ca rezultat pierderi de aer rece si energie. In plus, multi utilizatori uita sa inchida usa, desi 56% au declarat ca nu le place ca usa de la frigider sa fie uitata deschisa2. Pentru a rezolva aceasta problema a consumatorilor, compania a implementat o functie inovatoare care iti permite sa vezi alimentele depozitate in interiorul frigiderului, fara sa mai fie nevoie sa deschizi usa.

Este suficient sa atingi de doua ori acest display incorporat in usa frigiderului pentru a vizualiza alimentele depozitate in interior, evitand astfel pierderea de aer rece.

Modelul InstaView Door-in-Door™ de la LG este echipat cu un display elegant din sticla, care devine transparent la atingere. In acelasi timp, compartimentul spatios Door-in-Door™ permite utilizatorilor sa depoziteze cu usurinta cele mai accesate gustari si bauturi. Aceasta functie ajuta la reducerea pierderilor de aer rece cu pana la 41%3,

pastrand alimentele proaspete mai mult timp.

In plus, frigiderele LG pot fi acum controlate de la distanta prin intermediul aplicatiei Smart ThinQ. Aceasta ofera utilizatorilor posibilitatea

1) de a controla nivelul temperaturii atat in zona frigiderului cat si a congelatorului

2) de a activa racirea rapida (express freezing)

3) controlul filtrelor care asigura pastrarea aerului curat in frigider

4) gasirea unor solutii rapide la problemele de functionare ale frigiderului.

Frigiderul InstaView Door-in-Door™ este dovada straduintelor LG de a imbunatati vietile clientilor sai. In cele din urma, eliminarea nevoii de a deschide usa frigiderului este o inovatie care ar putea crea o noua cultura a frigiderului. Acum, utilizatorii nu trebuie decat sa atinga de doua ori acest display pentru a vedea continutul din interior. Acest lucru elimina pasul suplimentar de a deschide si inchide usa, doar pentru a verifica ce se afla in frigider, oferind o mai mare comoditate utilizatorilor. In plus, reducand drastic numarul de deschideri ale usii, modelul InstaView elimina grija de a uita inchiderea usii de la frigider si previne alterarea alimentelor cauzate de pierderea de aer rece din interior.

# # #

1Pe baza cercetarilor interne despre consumatori

2 Pe baza cercetarilor interne despre consumatori efectuate de LG Electronics USA

3Pe baza testarilor Intertek ale modelelor SX5534WB, GR-S632GLRC si LFX3194ST/02, conform metodei de testare interna LG, masurand procentual reducerea ratei de schimb a aerului la deschiderea frigiderului Door-in-Door™ in comparatie cu o usa standard de frigider, timp de 10 secunde. Rezultatele pot varia in functie de model si durata deschiderii usii.

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KoreaStock Exchange: 066570.KS) este lider mondial in furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informatiilor si comunicatiilor. Compania are peste 75,000 de angajati in cele 118 birouri din intreaga lume. Cu vanzari globale de 47.9 miliarde USD in 2016, LG este o companie alcatuita din patru mari divizii: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution si Vehicle Components. LG Electronics este unul dintre cei mai mari producatori de televizoare, dispozitive mobile, aparate de aer conditionat, masini de spalat si frigidere de pe piata mondiala. LG este Partenerul Anului ENERGY STAR® in 2016. Pentru mai multe informatii, vizitati www.LGnewsroom.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here