Exista persoane care au optat pentru securizarea locuintei sau a diverselor spatii inca de la inceputul aparitiei acestora, iar odata cu dezvoltarea tehologiei, trebuie sa mentinem pasul cu acesta, asa ca exista numeroase metode prin care putem face un update al vechiului sistem

Fie ca este vorba despre un sistem de alarma complex, sau despre unul simplu, calitatea echipamentelor folosite a crescut foarte mult, iar preturile unor astfel de produse sunt accesibile tuturor.

Modernizarea unui sistem de supraveghere se realizeaza prin inlocuirea anumitor accesorii, fara a fi necesara insa demontarea intregului sistem. Compatibiltatea acestora este luata in calcul atunci cand apar noi echipamente, astfel incat sa usureze munca proprietarului.

Sistemele de alarma oferite aici de echipa Hd Supraveghere sunt usor de inlocuit sau suplimentat, mai ales daca acelea existente nu sunt bazate si pe camere video, ci doar pe senzori. Functiile pe care le au sistemele de alarma sunt imbunatatite de la un model la altul, astfel incat siguranta sa fie sporita si sa nu existe incidente neplacute. Accesorile precum telecomanda, tasatura sau acumulatorii sunt usor de inlocuit, mai ales daca modelul instalat este destul de cautat.

Cand vine vorba de reinoirea unui sistem de supraveghere video, acesta se realizeaza simplu, constand in inlocuirea camerelor video, astfel incat modul in care au fost instalate sa nu fie afectat, insa calitatea imaginilor oferite sa fie din ce in ce mai bune. Senzorii folositi pentru usi sau geamuri pot fi afectati in timp sau isi pierd din capacitatea de functionare, putand fi simplu inlocuiti cu unii mai performanti, astfel incat fiecare locuinta sa beneficieze de o siguranta sporita.

Instalarea unui sistem de alarma perfect nu trebuie sa aiba cabluri atarnand pe pereti sau sa fie vizibil atunci cand intri in locuinta, astfel incat acesta sa fie destul de practic, dar sa nu afecteze desfasurarea activitatii in propria casa. Un montaj corect presupune amplasarea senzorilor la toate locurile care pot fi accesate usor, iar cablurile trebuie ascunse fie prin plinte speciale, sau montate intrun pat de cablu. Se adauga si sirene speciale pentru exterior si interior.

Centrala trebuie sa fie pusa intr-un loc in care exista acces rapid si totodata izolat. Durata maxima la care trebuie setata o astfel de alarma este de 15 secunde, timp dupa care trebuie sa se declanseze daca nu a fost introdus codul stabilit.

Modernizarea sistemului trebuie realizata in urma unei consultante cu firma de la care ati achizitionat sistemul initial, atfel incat dupa modificarea acestuia sa va asigurati ca totul va functiona mai bine ca inainte si nu va fi afectat cu nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here