Website-ul Ecamere.ro da startul reducerilor de sezon pentru echipamentele de supraveghere video.
Calitatea acestor sisteme este asigurata de producatori de top din domeniul securizarii spatiilor interioare si exterioare.

Cu un simplu click poti beneficia de reducerile magazinului virtual la camere supraveghere exterior cu inregistrare performante si inteligente.

Perioada reducerilor este in plina desfasurare. Haine, incaltaminte, electronice si electrocasnice se vand acum la preturi mai mici.

E-Camere.ro este un website specializat in comercializarea de sisteme video de supraveghere care s-a gandit „sa scoata siguranta la promotie”. Ce poate fi mai util decat sa-ti dotezi locuinta sau biroul cu camere supraveghere exterior cu inregistrare, la preturi mici?

Asa ca nu mai sta pe ganduri si acceseaza magazinul online E-Camere.ro pentru a beneficia de perioada reducerilor. Oferta are termen limitat, insa produsele puse la dispozitie clientilor garanteaza siguranta pentru timp indelungat. Cat priveste discounturile oferite clientilor, acestea variaza intre 5 % si 11 %.

Produse de calitate, la super oferta!

Produsele din oferta E-Camere.ro au fost adaptate pentru a raspunde nevoilor tuturor clientilor. Astfel, magazinul virtual vinde kit-uri complete de supraveghere video. Fiecare dintre ele cuprinde camere supraveghere exterior cu inregistrare, hard disck-uri care stocheaza imaginile si dispozitivele DVR care redau imaginile inagazinate pe spatiile de stocare.

Kit-urile din promotie sunt produse de firme cunoscute in domeniul sigurantei prin intermediul sistemelor video de supraveghere precum: TVT, Alhua Technology sau Navaio.

Echipamente complete la preturi mici

Unul dintre cele apreciate produse al promotiei oferite de Ecamere.ro este kit-ul HDCVI, produs de Alhua Technology.

Sistemul de supraveghere video contine patru camere de supraveghere video pentru exterior, un hard disck exterior si un aparat DVR care reda imaginile in format HD, folosind 4 canale video TRIBIRD H. 264. Produsul a fost redus de la 627 de lei, la doar 595 de lei.

Cu 10 % discount puteti achizitoona un echipament de supraveghere video mai performant, fabricat tot de Alhula Technology. Acest sistem de supraveghere video pentru exterior este alcatuit din 8 camere video, cu o rezolutie de 1 megapixel si filtru infrarosu (IR) care surprinde imaginile la o distanta de pana la 20 de metri.

Setul mai contine si un dispozitiv DVR cu 8 canale, precum si un hard disck exterior. Echipamentul se vinde la pretul de 1419 lei.

Daca imobilul pe care trebuie sa-l asigurati este ceva mai mare ca suprafata, puteti alege kit-ul complet de supraveghere pentru exterior care contine un numar de 16 camere video.

Rezolutia lor este de 1 megapixel, fiind echipate si cu dispozitivul special care surprinde imaginile infrarosu (IR) la distante de pana la 20 de metri. De remarcat este capacitate de stocare a hard disck-ului cu care acest kit a fost dotat, care are o memorie de 2 T.

Specialistii in domeniu sustin ca aceasta capacitate este suficienta sa stocheze non stop imagini timp de o saptamana, fara ca dispozitivul sa fie golit.

Alaturi de camerele video si hard disck-ul cu memoria de 2T, echipamentul contine si dispozitivul DVR de redare a imaginilor, cu 26 canale. Acest kit poate fi achizitionat de pe website-ul Ecamere.ro la pretul de 2642 de lei.

Pentru mai multe detalii despre kit-urile de surpaveghere video cuprinse in aceasta oferta puteti apela la numarul de telefon 0765 487 387 si sa cereti sfatul consultantilor magazinului online: www.e-camere.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here