Cel mai așteptat eveniment imobiliar din această toamnă se desfășoară în București în perioada 22- 24 septembrie la Palatul Parlamentului. Acum sunt ULTIMELE STANDURI disponibile. La această ediție a Târgului Național Imobiliar (TNI) participă dezvoltatori, instituții financiar bancare, agenții imobiliare din România și străinătate, iar evenimentul TNI se bucură de încrederea și sprijinul celei mai importante asociații imobiliare din Statele Unite ale Americii, National Association of Realtors NAR.

Interesul din partea jucătorilor din piață și al presei de specialitate este foarte ridicat, iar evenimentul facilitează conectarea „în persoană” dintre liderii din industria imobiliară și persoanele interesate de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu.

Persoanele aflate în căutarea de locuințe, pasionații de real estate, dar și cei care sunt interesați de achiziții imobiliare cu scop investițional sunt invitați să viziteze ediția Târgului Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului. Vizitatorii TNI au acces în cadrul expoziției la proprietăți pe toate gusturile, bugetele și nevoile: de la proprietăți low cost, apartamente în blocuri cu regim mic de înălțime, apartamente premium în centrul și nordul capitalei, proprietăți de tip boutique, case modulare, vile la periferia capitalei, până la penthouse-uri și oportunități de investiții pe litoralul românesc, în Dubai, Spania și Franța.

Intrarea la târgul imobiliar se realizează GRATUIT în baza QR codului generat de aplicația de mobil TNI, ce oferă utilizatorilor acces gratuit la cele mai recente știri & noutăți din piața imobiliară și în plus facilitează schimbul datelor de contact dintre vizitatori și expozanți”, a declarat Cristina BERCEA,              PR Manager al Târgului Național Imobiliar.

 

 

TNI este cel mai mare eveniment imobiliar din România și unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, având deja o tradiție de 19 ani în acest segment.

Mai multe informații : www.targulnationalimobiliar.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here