VillaNova Residence, un complex de 80 de case individuale de tip Parter si P+1E, aduce un concept imobiliar autentic prin calitatea constructiei, designul modern si tehnologii de noua generatie (pompa de caldura aer-apa, sistem SMART de climatizare cu ventiloconvectoare si panouri fotovoltaice), ce raspunde tendintelor actuale ale pietei pentru locuinte inteligente si eficiente energetic.

Complexul se afla in localitatea Tunari – Ilfov, pe strada Nordului, unul dintre cele mai conectate locuri cu Nordul Bucurestiului, avand acces usor catre aeroport și oras prin cele trei cai de acces, Bd. Pipera, A3 si DN1. (click aici pentru locatie )

Rezidenţialul VillaNova este compus din 10 ansambluri a cate 8 case individuale, dintre acestea in prezent sunt finalizate 5 ansambluri, 3 cu case tip PARTER (primele doua fiind deja locuite) şi 2 cu case tip P+1.

În cadrul fiecărui ansamblu, cele 8 case sunt dispuse 4 pe stânga si 4 pe dreapta, astfel incat sa rezulte spatii compacte verzi si de recreere, cu cate 2 locuri de parcare si gradina proprie, drum de acces privat si intrare in stil englezesc, pentru intimitatea unei mici comunitati.

Mai multe informatii puteti gasi aici : https://www.villanova.ro/tipuri-de-case

Sunt compartimentate eficient, cu 4 sau 5 camere – living şi 3 dormitoare, dormitorul matrimonial fiind cu baie dedicată, cu spaţii generoase destinate depozitării şi zone adecvate lucrului de acasă, un adevărat camin modern si funcţional.

Elementele constructive din clase energetice superioare si dotarile tehnologice performante,  asigura casei un confort termic optim cu un consum mic de energie fata de locuinta standard.

Finisajele sunt premium, atentia la detalii fiind punctul nostru forte. Ne dorim sa oferim casa la care fiecare viseaza, o investitie sigura si bine plasata, pregatita pentru viitor. Un adevarat refugiu, intr-un cuvant: acasa, acolo unde povestea ta incepe…

Va invitam sa ne cunoastem si sa va impartasim mai multe despre visul nostru in cadrul TNI unde vom fi prezenti, eveniment organizat in perioada 28-30 octombrie la Palatul Parlamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here