SKYLIGHT VENTURE GROUP a fost fondata in urma cu 3 ani de catre CEO Companiei Cliff Govender dupa o lunga cariera in banci Internationale din Africa de Sud si Londra impreuna cu Directorii Companiei Callum Allington and Oliver George Mason.

In acesti ani compania s-a dezvoltat rapid avand reprezentanti exclusivi in mai multe tari precum si in Romania si anume pe Doamna Claudia Collard.

SKYLIGHT VENTURE GROUP este o agentie de plasamente financiare si imobiliare in Ciprul de Nord, Spania, Montenegru, Thailanda, UK, USA, Dubai etc.

Compania are in portofoliu proprietati la stadiul de proiect, dar si proprietati finalizate cu preturi si metode de plata foarte convenabile, in Ciprul de Nord, dezvoltatorii oferind metode de plata cu dobanda ZERO pana la predarea cheilor proprietatii.

Avem legaturi foarte stranse cu cei mai buni dezvoltatori de pe insula.

Organizam calatorii de inspectie unde oferim trei nopti de cazare gratuita  pentru cei interesati, plus transfer de la aeroport. Clientii trebuie doar sa achzitioneze biletul de avion. Acolo ii punem in contact direct cu dezvoltatori si avocati care le pot oferii toate detaliile legate de achizitie si contracte.

Cei care cumpara case si apartamente in Ciprul de Nord le achizitioneaza pentru vacante sau ca investitie in special pentru aprecierea de Capital.

SKYLIGHT VENTURE GROUP va asteapta la editia de toamna a Targul National Imobiliar ce va avea loc in perioada 22-24 Septembrie 2023 la Palatul Parlamentului Bucuresti, STAND 98.

Pentru orice alte informatii pana la eveniment nu ezitati sa ne contactati:

www.skylightventuregroup.com
Persoana de contact: CLAUDIA COLLARD

Accesand linkul de mai jos puteti vizualiza cum decurge o vizita de inspectie in Paradisul numit Ciprul de nord!

CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here